leverlingsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden Tegeldepot.nl
 
Veilig en vertrouwd kopen, dat kan bij Tegeldepot.nl
 
Wat leveren wij?
Tegeldepot.nl biedt een zeer omvangrijk assortiment sanitaire goederen, kranen en meubelen. Het aanbod is gericht op de consument die A-merken wil inkopen tegen de laagst mogelijke prijs. Via deze site kunt u een aanvraag voor een offerte indienen of direct producten bestellen. Wij zijn de kortste, snelste en goedkoopste weg tussen fabrikant en consument.
 
Is er een showroom beschikbaar?
U mag gebruik maken van de vele showrooms die met ons samenwerken. Er zijn veel showrooms in Nederland waar u, na aanmelding via onze site, naar toe mag voor een bezoek. Men kan hier een offerte voorbereiden die wij u later toezenden. Wilt u een bezoek brengen bij een showroom bij u in de buurt, stuur ons een mailtje en de . Adresgegevens ontvangt u via deze aanvraag.
 
Wat indien een artikel niet op de site voorkomt?
Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen indien een door u gezocht artikel niet in de catalogus voorkomt. In de meeste gevallen kunnen wij het betreffende artikel leveren. De totale mogelijke collectie is vele malen groter dan wat wij kunnen presenteren. In de linkerkolom kunt u een aanvraag voor een product opgeven. U kunt ons ook een e-mail sturen aan: info@tegeldepot.nl
 
Waarom is Tegeldepot.nl zo goedkoop?
Wij vermijden iedere overbodige kostenpost; hoe minder kosten wij maken; hoe goedkoper!
 
Bestelling
Uw bestelling op deze site wordt behandeld als een aanvraag voor order. Pas nadat wij uw akkoord of (aan)betaling hebben ontvangen, is uw bestelling een feit. Wij zorgen voor het bestellen en leveren van de artikelen. U ontvangt bericht per email of telefoon, waar en wanneer de artikelen klaar staan om opgehaald te worden.
Bij levering aan huis, nemen wij met u contact op over een leveringsdatum.
 
Levertijden
Wij leveren een groot aantal artikelen uit voorraad. Speciaal bestelde artikelen hebben een levertijd van maximaal 30 dagen, tenzij anders vermeld. U heeft de keuze om de bestelling aan huis te laten afleveren of zélf af te halen op één van de 30 afhaalpunten in Nederland. Artikelgroepen waaronder sommige radiatoren, whirlpoolsystemen, meubels etc, kunnen een langere levertijd hebben dan 30 dagen. Wij zullen dit duidelijk aangeven, door contact met u op te nemen.
Indien de levertijd duidelijk afwijkt van de aangeven periode, zullen wij u tijdig hierover inlichten. Tevens heeft u dan de mogelijkheid de overeenkomst hiervan te ontbinden en zullen wij de eventuele (aan)betalingen binnen 30 dagen terugstorten.
 
Betaling
Alle verzendingen kunt u betalen per Ideal, rembours of in overleg. Bij uw bestelling ontvangt u van ons de bijbehorende factuur. Deze wordt per e-mail aan u toegezonden. Ons bankrekeningnummer is: 4611309 t.n.v Tegeldepot.nl te Zeewolde
 
Voor buitenlandse betalingen kunt u het volgende nummer gebruiken:  BIC code bank: INGBNL2A IBAN nummer: NL32INGB0004611309
 
Indien betalingen niet binnen de afspraken worden nagekomen, heeft Tegeldepot.nl het recht de factuur te verhogen met een bedrag van 50 euro, als tegemoetkoming in de kosten. Wij hebben u dan minstens 2x schriftelijk cq. mondeling verzocht tot betaling.
 
Eigendom artikelen
Tegeldepot.nl blijft eigenaar van alle artikelen tot deze zijn opgehaald, afgeleverd en volledig betaald. Tegeldepot.nl garandeert dat uw betaalde artikelen worden geleverd of gereedstaan voor afhaling.
 
Recht van retour
U controleert de goederen bij het afhalen of ontvangst. Dit is meestal een controle of de verpakking onbeschadigd is. Beschadigde producten weigert u gewoon over te nemen. Mocht het artikel, later, inwendige schade hebben (niet zichtbaar aan verpakking) of vertoont het artikel fabrikagefouten, dan zal de fabrikant ervoor zorgen dat het probleem wordt opgelost. Wij werken in principe alleen met fabrikanten die een service-dienst hebben in Nederland. Wij zorgen voor het aanvragen van service of garantie bij de betreffende fabrikant.
U heeft het wettelijk recht artikelen te retourneren, zonder opgaaf van reden. Dit dient u binnen 7 dagen na ontvangst kenbaar te maken. De aankoopprijs wordt u terugbetaald. De klant dient alleen de kosten van retour te betalen. Het product moet ongeopend zijn, de verpakking onbeschadigd, alle oorspronkelijke stickers nog aanwezig. Oftewel: het product moet nog verkocht kunnen worden. Binnen 30 dagen zullen wij het bedrag terugstorten, verminderd met de kosten van retour.
 
Het recht van retour geldt niet voor aankopen die speciaal voor u, op bestelling, gemaakt zijn. Dit is maatwerk en valt derhalve buiten dit wettelijk recht. Deze artikelen zijn herkenbaar aan de levertijd; die meestal méér dan 7 dagen bedraagt. 
 
Status van de bestelling
Wij brengen U via email of telefoon op de hoogte van de status van uw bestelling. Zodra de goederen klaar staan, lichten wij u hierover.
 
Keurmerk winkel
 
Webshop Keurmerk 
 
Toepasselijk recht en jurisdictie
Op alle rechtsbetrekkingen tussen de opdrachtnemer en de opdrachtgever is Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen, voor zover behorend tot de competentie van de arrondissementsrechtbank, zullen in eerste instantie worden berecht door de bevoegde rechter in de plaats van vestiging van de opdrachtnemer.
 
Privacy-verklaring
Tegeldepot.nl gebruikt uw klantgegevens uitsluitend ten behoeve van het doel waarvoor u ze verstrekt hebt. Uw persoonlijke gegevens worden NIET aan derden medegedeeld, tenzij met uw uitdrukkelijke toestemming. Uitzondering hierop zijn uw adres gegevens zodat de transporteur weet wie de bestelling komt ophalen of waar af te leveren; daarna verdwijnen deze gegevens weer.
Dus: uw gegevens worden nergens op het internet opgeslagen, er worden geen cookies aangemaakt, u ontvangt geen reklame-mails van ons en uw gegevens worden niet verkocht aan andere bedrijven. Uw gegevens blijven alleen opgeslagen in onze database voor eventuele toekomstige bestellingen of garantie-doeleinden.
 
Afbeeldingen en teksten
Tegeldepot.nl voegt vele afbeeldingen en teksten aan de site toe om uw keuzes zo goed mogelijk te ondersteunen. Omdat modellen of uitvoeringsvarianten kunnen wijzigen, kunt u hieraan geen rechten ontlenen. Alle teksten, prijzen en afbeeldingen zijn onder voorbehoud. Op de sites van de fabrikanten kunt u ook de afbeeldingen en teksten controleren. De opdrachtgever is zelf verantwoordelijk. In onze toonzalen wordt advies en voorlichting gegeven en kunt u de gewenste artikelen bekijken.
 
Onze adresgegevens
Tegeldepot.nl,
Tweespan 2
3897 AG, Zeewolde
 
KvK nr 56057709 Bank: 4611309 
 
BTW nr 851959398.B01
Telefoon: 036-8442222 
Fax: 036-8442223
Email: Info@tegeldepot.nl