Zwarte wandkranen 5 producten

Geen wastafel is compleet zonder passende wastafelkraan. Complimenteer je mooie wasbak en zet de puntjes op de i met een wandkraan naar uw keuze!

Ook als u op zoek bent naar een wastafelmengkraan in zwart hebben wij keuze genoeg voor u.

Lees meer Minder tonen
Wis filters

5 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

5 producten
Wis filters

5 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

5 producten

U bevindt zich op de pagina met ons aanbod aan zwarte wandkranen, dus u heeft waarschijnlijk al meer of minder de keuze gemaakt dat u uw wastafelkraan zwart wilt. Dat maakt het allemaal al een stuk overzichtelijker, wij hebben hier de mooiste zwarte kranen voor u op een rijtje gezet. Wij hebben wandkranen in de kleur zwart in mat en hoogglans, met of zonder mengfunctie.

Onze zwarte wandkranen zijn als inbouw wastafelkraan en in RVS of Messing verkrijgbaar. Zwart hoogglans en ook mat hebben enorm aan populariteit gewonnen en het voordeel is natuurlijk ook dat het overal bij kan, een wandkraan in zwart. Dus of u nu liever geborsteld staal heeft of juist chroom glans, wij hebben de zwarte kraan die past bij uw badkamer wensen! Mocht u toch beginnen te twijfelen of zwart wel de juiste keuze is, of wordt het u plots duidelijk dat u toch een voorkeur heeft voor een 3-gats wastafelkraan?

Geen zorgen, bekijk dan vooral even ons verdere, ruime assortiment aan betaalbare wastafelkranen en andere inspirerende badkameraccessoires