Boss & Wessing Rise 12 producten

De kranen uit de Rise collectie passen in elke badkamer. Een mooie kraan hoeft niet duur te zijn. Dat wordt door Boss & Wessing bewezen met deze collectie. Het ontwerp straalt in zijn eenvoud en geeft een luxe en stoere look. Wilt u een extra industriële uitstraling creëren? Een kraan in mat zwart of gunmetal is dan zeer geschikt. Combineer de kranen met accessoires in dezelfde kleur en maak uw badkamer of toilet helemaal af!

Kies voor de stijlvolle kranen uit de Rise serie van Boss & Wessing. De collectie is prachtig te combineren met andere moderne elementen in uw badkamer. De thermostatische kranen zijn eenvoudig te bedienen en fraai afgewerkt. Dankzij het keramische binnenwerk behouden de producten jarenlang hun kwaliteit. Zo kunt u blijvend genieten van deze fijne kranencollectie!

Lees meer Minder tonen
Wis filters

12 producten

per pagina
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

12 producten
Wis filters

12 producten

per pagina
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

12 producten

Kranen voor elk gemak

De kranen uit de Rise collectie zijn van alle gemakken voorzien! De mengkranen zijn gemakkelijk te bedienen voor iedereen. Het warme en koude water kunt u handmatig met elkaar te mengen. Zo kunt u zelf de temperatuur van het water altijd naar wens bepalen. Bovendien hebben alle kranen een prettige hoogte. Zo heeft u altijd voldoende ruimte en genoeg bewegingsruimte om u of uw handen te wassen. Ideaal als u de kraan bijvoorbeeld met een stijlvolle waskom en badmeubel wilt combineren.

Voor extra gemak zijn de slangen van de badkranen en douchesets twistfree. Dit houdt in dat u nooit in de knoop komt met uw slang en deze altijd mooi naar beneden blijft hangen. Verder kunt u bij de douchesets zelf uw ideale hoogte bepalen dankzij de verstelbare glijstangen. Geniet van een heerlijk ontspannen douche dankzij de royale douchekoppen. De douchesets uit de Rise collectie hebben namelijk een hoofddouche van maar liefst 21,5 cm.

Langdurig een geweldige kwaliteit

Wie een kraan uit de Rise collectie aanschaft kan jaren voort. De kranen zijn gemaakt van messing, dit materiaal is goed bestand tegen vochtige omstandigheden en roest niet! Het is een duurzaam materiaal en gemakkelijk te onderhouden. Dankzij het keramische binnenwerk zullen de kranen altijd soepel openen en sluiten. Daarnaast behouden de kranen hierdoor jarenlang hun kwaliteit. Verder zijn alle artikelen in de Rise collectie KIWA gekeurd. Bovendien zijn de kranen voordelig in prijs! Kortom, geniet van een goede kraan die past binnen elk budget!