Regendouche

3405 producten

Tover uw badkamer in een handomdraai om tot uw persoonlijke welnessruimte met een regendouche van Tegeldepot. Onder een regendouche kunt u ’s ochtends zingend de dag tegemoet gaan of aan het einde van een drukke dag even stoom afblazen. Een regendouche is een grote ronde of vierkante douchekop die pal boven het lichaam hangt waardoor het water beleefd wordt als een zachte en zomerse regenbui, maar dan met een aangename temperatuur.

Lees meer Minder tonen

3405 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

3405 producten

3405 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

3405 producten

Kiest u voor een opbouw- of inbouw regendouche?

Bij het kiezen tussen een opbouw regendouche of inbouw regendouche, is het belangrijk om de verschillen en voordelen van beide varianten te overwegen. Een opbouw regendouche wordt op het plafond of de muur bevestigd. De gehele douche en douchekraan zijn hierbij zichtbaar, evenals de doucheslang en eventuele handdouche. Een opbouw regendouche wordt in de muur of het plafond verwerkt. Hierbij zijn alle leidingen en kranen netjes weggewerkt, waardoor u alleen nog de regendouche en de draaiknoppen van de kraan ziet. Het is belangrijk om de afmetingen van uw badkamer, de stijl en de functionaliteit te overwegen bij de keuze tussen een opbouw of inbouw regendouche. Inbouw varianten staan perfect in een moderne badkamer, terwijl opbouw varianten weer uitstekend te combineren zijn met een industriële badkamerstijl.

De afmetingen van een regendouche

De afmetingen van een regendouche kunnen variëren, afhankelijk van het type regendouche en de grootte van uw badkamer. Voor de afmetingen dient er gekeken worden naar de diameter en de hart-op-hartafstand. Gemiddeld gezien hebben regendouches een diameter van 20 tot 30 centimeter, maar het is ook mogelijk om grotere regendouches te kopen met een diameter van 50 centimeter of meer. De gemiddelde hart-op-hartafstand van de kraan en thermostaat bij een regendouche is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de regendouche. In de meeste gevallen is de hart-op-hartafstand tussen de kraan en thermostaat van een regendouche ongeveer 150 millimeter, maar dit kan variëren tussen 120 millimeter en 200 millimeter. Het is belangrijk om bij het kiezen van een regendouche rekening te houden met de specifieke afmetingen en de beschikbare ruimte in uw badkamer, zodat de kraan en thermostaat gemakkelijk te bedienen zijn.

Verschillende varianten regendouches

Er zijn verschillende varianten regendouches verkrijgbaar bij Tegeldepot, waaronder rechthoekige, vierkante en ronde regendouches. Elke variant heeft zijn eigen unieke uiterlijk en functies, waardoor er voor elke badkamer wel een passende regendouche te vinden is. U kunt kiezen uit een breed scala aan kleuren. Denk hierbij aan mat zwart, chroom, gunmetal of goud. Elke kleur draagt bij aan een unieke uitstraling en laat zich bijvoorbeeld combineren met een zwarte, gouden of hexagon badkamerstijl. Heeft u inspiratie nodig? Bekijk badkamerinspiratie om de mooiste ideeën op te doen!

Zo kunt u uw regendouche het beste onderhouden

Een regendouche is een investering in uw badkamer en het is belangrijk om deze goed te onderhouden, zodat deze zo lang mogelijk mee gaat. Als u kiest voor een mat zwarte of zwarte regendouche, is het belangrijk om te weten dat deze gevoelig is voor vingerafdrukken en krassen. Het is daarom aan te raden om alleen een zachte doek en een mild reinigingsmiddel te gebruiken bij het schoonmaken. Het is ook verstandig om de regendouche regelmatig schoon te maken en eventuele verstoppingen in de leidingen op te lossen. Zo voorkomt u vervelende problemen en toekomstige waterschade in uw woning. Controleer daarnaast regelmatig op beschadigingen of lekkages in de slang. Repareer deze tijdig! Zo weet u zeker dat u lang kunt genieten van uw nieuwe regendouche.

Bestel uw regendouche snel en eenvoudig

Bent u op zoek naar een nieuwe regendouche? Wanneer u voor 15.00 uur bestelt, heeft u uw douche in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Snel en voordelig, dus! Uiteraard mag u ook altijd een bezoek brengen aan onze showroom, om ons assortiment in het echt te bekijken. Daarnaast helpen we u graag verder met het beste advies.

Lees meer Minder tonen