Gouden kranen bij Tegeldepot 640 producten

Wilt u uw badkamer een chique touch geven? Ga dan voor goud sanitair! Bij Tegeldepot hebben we een groot assortiment wastafelkranen, douchekranen, badkranen, fonteinkranen en keukenkranen. Inbouwkranen, opbouwkranen en vrijstaande kranen. Bekende series met gouden kranen zijn ‘Gold Edition’ van Brauer, ‘Caral’ van Wiesbaden en ‘Cobber’ van Hotbath.

Lees meer Minder tonen
Wis filters

640 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

640 producten
Wis filters

640 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

640 producten

Gouden Wastafelkranen & keukenkranen

Gouden wastafelkranen zijn er in iedere stijl. Van modern tot klassiek. Hotbath heeft een groot assortiment goudkleur kranen. Van 1-gats moderne kranen tot, minimalistische inbouwkranen. Keukenkranen zijn vaak iets groter en/of hoger dan wastafelkranen. Voor een klassieke look in uw keuken kunt u kiezen voor de Sapho Antea kraan. Voor een moderne of stoere look kunt u gaan voor een keukenkraan met een hoge, gebogen uitloop.

Douchekranen en regendouches van goud

De regendouche is niet meer uit de badkamer weg te denken. Deze heeft Tegeldepot uiteraard ook in goudkleur! Er is keuze tussen een opbouw- of inbouwkraan. In de ‘Gold Edition’ van Brauer vindt u luxueuze regendouchesets. Behalve sets, bevat deze collectie ook een losse douchekraan. Serie ‘Caral’ van Wiesbaden biedt ook opties voor zowel sets als losse kranen.

Goud kleurige Fonteinkranen

Het verschil tussen een fontein- en wastafelkraan is, dat een fontein vaak kleiner is, en daardoor de kraan ook lager is. De serie ‘Gold’ van Boss & Wessing heeft een aantal prachtige keuzes. Wilt u graag een inbouwkraan? Bekijk dan eens de vintage look inbouwkraan van Salenzi Giro.
Wist u dat goudkleur kranen prachtig te combineren zijn met marmer? Combineer uw goudkleur kraan bijvoorbeeld met een marmerlook fontein. Laat uw badkamer stralen met gouden kranen!