Klantenservice - Betalen

Betaalwijzen
iDeal

Met iDEAL kunt u veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

  • iDEAL is vertrouwd, veilig en gemakkelijk;
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken;
  • Controle en overzicht op de betaling
  • De betaling wordt direct ontvangen, waardoor een bestelling sneller wordt verwerkt.
Hoe werkt iDEAL?

Bij het afrekenen van uw bestelling bij Tegeldepot kunt u kiezen voor iDEAL. Selecteer dan iDEAL als betaalmethode en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Tegeldepot wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald

Rembours (+€20,00)

Tegeldepot maakt gebruik van een bezorgdienst die garant staat voor een juiste levering van uw artikelen. U betaalt bij rembours rechtstreeks aan de transporteur of postbode op het moment dat de bestelling bij u thuis wordt bezorgd. U kunt dit alleen contant doen. Bij levering onder rembours betaalt u altijd 20 euro administratiekosten naast de standaard verzendkosten.

Vooruitbetaling

U kunt ervoor kiezen om de kosten van bestelde artikelen vooraf over te maken. Dit is handig wanneer u geen gebruik maakt van bijvoorbeeld internetbankieren. Wanneer wij uw betaling volledig hebben ontvangen, beginnen wij met de verwerking van de bestelling. Wanneer u kiest om uw bestelling te betalen middels ‘vooraf overmaken’ wordt uw bestelling vanaf een bedrag van 150 euro GRATIS in Nederland bij u thuis bezorgd (speciaal transport is uitgesloten van gratis verzending).

Creditcard

U kunt via onze website met zowel VISA, Mastercard als Maestro betalen. Na het invullen van uw creditcardgegevens vindt er een authorisatie plaats waarna de betaling wordt verwerkt.

Voor betalingen per creditcard hanteren wij geen toeslag op uw bestelling. Vanaf € 150 wordt uw bestelling gratis verzonden (speciaal transport is uitgesloten van gratis verzending)

PayPal (alleen via mailbestelling)

PayPal is een tussenschakel bij online betalingen. Het is een makkelijke, veilige manier om online aankopen te betalen. De reden dat het gebruik hiervan zo veilig is, is dat je je geld bij oplichting altijd terugkrijgt. Een zekerheid die je vaak bij andere betaalmethodes niet hebt. Ook is het niet meer nodig om persoonlijke gegevens (naam, bankrekeningnummer) met vreemden te delen. Dankzij PayPal kun je eenvoudig grenzeloos en in alle valuta’s geld overmaken. PayPal rekent dit automatisch voor je om.

Pin/Contant

Bestellingen in de showroom of online bestellingen waarbij u heeft gekozen om uw bestelling af te halen in onze showroom kunnen ter plaatse per Pin of contant worden afgerekend.

Factuur

Bij uw bestelling ontvangt u per mail van ons de bijbehorende factuur. Dit is tevens uw garantiebewijs. Wanneer u geen factuur heeft ontvangen, neemt u contact op met klantenservice voor een kopie van de factuur.
Betaling niet verwerkt
Helaas kan het voorkomen dat uw betaling niet goed is verwerkt. Helaas betekend dit dat uw bestelling niet verzonden zal worden. We proberen alle geplande zendingen vooraf te contacteren indien een betaling niet aanwezig is. Heeft u het vermoeden dat uw betaling niet goed verwerkt is? Neem dan contact op met onze klantenservice.
Kortingscodes/cadeaubonnen
Indien Tegeldepot.nl een actie voert middels een kortingscode dan ontvangt u deze via de mail, socialmedia en/of een banner op onze website. Deze code kunt u bij het afrekenen invoeren in de daarvoor bestemde regel. Werkt de code niet die wel zou moeten werken? Neem dan contact op met onze klantenservice.
AfterPay
Je kunt online bestellen en kiezen voor AfterPay. Je betaalt je bestelling dan na levering aan AfterPay. Je gaat een betalingsverplichting aan met AfterPay als je op deze manier betaalt. Voor meer informatie lees je eerst de algemene voorwaarden van Afterpay.

Tegeldepot hanteert een maximum voor betalingen via AfterPay van €750,-