Business to business (zakelijke klanten)

Het is onder de huidige coronamaatregelen (laatste update 22-04-2021) nog steeds mogelijk om als zakelijke klant onze showroom te bezoeken. Onze groothandel blijft voor u bereikbaar zoals u dat gewend bent van ons.

Om uw veiligheid en de veiligheid van onze medewerkers, vragen we u om het bezoek zoveel mogelijk alleen te doen, en is het dragen van een niet-medisch mondmasker volgens de richtlijnen van het RIVM verplicht.
Plan uw bezoek efficiënt in en zorg dat u uw KvK-verklaring bij u heeft. Dit is nodig om zeker te zijn dat u een zakelijke klant bent.

Afspraak plannen

In al onze vestigingen is het nu mogelijk om een afspraak te plannen. Een adviseur neemt vervolgens contact met u op om een afspraak in te plannen. Deze afspraken kunnen fysiek in één van onze vestigingen of via Facetime, Whatsapp en Skype. Op deze manier kunt u ook advies krijgen zonder langs te komen in de vestiging.

De stappen die u kunt volgen hiervoor zijn.
1. Maak online een offerte aan.
2. Plan een afspraak via de planner.
3. Wij nemen contact met u op.

U kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen via 036 844 2222.

Plan hier uw vrijblijvende afspraak in!

Om u in deze tijden nog steeds te kunnen helpen is het nodig om een afspraak in te plannen, de afspraak kan voor u als zakelijke klant zowel in de showroom of op afstand door middel van Whatsapp, Facetime of Skype. Bij afspraak op afstand adviseren we om online een offerte aanvraag in behandeling te hebben. Dit zorgt ervoor dat onze adviseurs weten om welke artikelen het gaat en is er "een basis om verder mee te werken". Na de aanvraag plannen wij samen met u een afspraak in.

* Verplichte velden