Douchewand mat glas 20 producten

Als u een inloopdouche wilt aanschaffen is een goede douchewand een van de belangrijkste onderdelen, waar u zeker even de nodige aandacht aan wilt besteden. Dat snappen wij als geen ander; een passend douchescherm maakt uw badkamer immers helemaal af. Hier geven wij u een overzicht van onze douchewanden in matglas of terwijl melkglas

Lees meer Minder tonen
Wis filters

20 producten

per pagina
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

20 producten
Wis filters

20 producten

per pagina
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

20 producten

Een douchewand houdt warmte en water in de cabine, waardoor het douchen zo behaaglijk mogelijk wordt en blijft. Ook zorgt een douchewand er natuurlijk voor dat uw badkamer niet nat wordt. Een glazen douchewand geeft uw badkamer een ruimtelijke uitstraling en past bovendien bij verschillende stijlen van inrichting. Onze douchewand uit mat glas worden gemaakt van gehard veiligheidsglas.

Een douchewand van mat glas biedt de ruimtelijkheid van glas en laat de badkamer ruimer lijken, maar biedt tegelijkertijd toch net dat beetje meer privacy. Niet voor niets hebben de douchewanden uit melkglas een blijvende plek tussen onze bestsellers weten te bemachtigen. Sommige van onze douchewanden van mat glas zijn voorzien van een NANO coating zodat kalk geen kans heeft, een mat glazen douchewand zonder coating kunt u met diverse behandelingsmiddelen van een beschermlaag voorzien. Dus indien u graag een hoogwaardige douchewand in mat glas wilt plaatsen, bent u hier op de juiste pagina.

Bent u er nog niet helemaal uit, of juist op zoek naar een badwand voor uw bad douche combinatie? Ook aan een douchescherm voor uw bad kunnen wij u helpen.