Inloopdouche Rookglas Met Middenband 46 producten

Bent u op zoek naar een inloopdouche met een bijzonder effect voor uw badkamer? U kunt bij Tegeldepot terecht voor een breed assortiment aan inloopdouches. Voor elke badkamer een gepaste oplossing. Een inloopdouche rookglas met middenband geeft een bijzonder effect en het zorgt voor meer privacy in de doucheruimte!
Lees meer Minder tonen
Wis filters

46 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

46 producten
Wis filters

46 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

46 producten

Voordelen en nadelen van een inloopdouche rookglas met middenband

Een inloopdouche met rookglas en middenband bevat een bruine of donker grijze tint met een strook uitgevoerd in matglas. Dit is mooi te combineren als u grijze, zwarte en witte tinten in uw badkamer heeft. Het glas van de inloopdouche is bewerkt waardoor het glas een donker gloed heeft. Ondanks dat het rookglas donker is, laat het wel voldoende licht door. Hierdoor heeft u genoeg licht en hoeft u niet in de donker te douchen. Het rookglas geeft een afgeschermd gevoel, ook al kan er nog een beetje door het glas gekeken worden. Hier komt een middenband goed van pas, omdat dit voor extra privacy zorgt in het middelste gedeeltelijk van de inloopdouche.

Voordelen:

  • • Geeft meer privacy
  • • Bijzonder effect
  • • Luxe uitstraling
  • • Laat voldoende licht door

Nadeel:

  • • Niet met alles mooi te combineren
  • • Hoogte en breedte van de middenband kunt u niet zelf bepalen

Inloopdouche met rookglas en middenband afmetingen

Inloopdouches met rookglas en middenband zijn verkrijgbaar in diverse maten. Een inloopdouche is een belangrijk onderdeel van uw badkamer, waardoor u natuurlijk het beste formaat inloopdouche voor in uw badkamer wilt kopen. Afmetingen onder de 100 cm zijn ideaal voor kleinere badkamers. De afmetingen boven de 100 cm zijn eventueel ook geschikt. Het opmeten van uw beschikbare ruimte is belangrijk, zodat u de juiste afmeting inloopdouche rookglas met middenband voor uw badkamer kiest.

Glasbehandeling inloopdouche rookglas met middenband

Alle douchewanden van Tegeldepot zijn vervaardigd uit veiligheidsglas. Dit is fijn voor in de badkamer, omdat dit glassoort ontzettend sterk is. Mocht het glasplaat toch breken dan verbrokkelt dit in duizenden kleine afgeronde stukjes van ongeveer een halve centimeter tot maximaal een centimeter. Als de kleine stukjes toch aan elkaar blijven kleven, dan zijn ze zo dooraderd dat ze meteen uit elkaar vallen als ze met iets in aanraking komen. Hierdoor is de kans op letsel minimaal. Bij veiligheidsglas bent u verzekerd van een bijzonder sterk glassoort.

Nano Antikalk coating

Een inloopdouche met Nano coating, beschermt het glas tegen kalk en geeft de inloopdouche altijd een glanzende uitstraling. De coating zorgt er voor dat kalk en zeepresten zich minder snel hechten aan de douchewand. Een inloopdouche moet desondanks altijd onderhouden worden. Houdt het bij door de inloopdouche dagelijks na gebruik met koud water af te spoelen en daarna met een douchewisser droog te trekken.

EasyClean coating

De EasyClean coating is ontwikkeld om vuil, zoals vet, olie, kalk of fijnstof eenvoudig te verwijderen. Door de sterke anti-hechting is het glas makkelijk schoon te maken. Daarbij is de coating ook nog eens duurzaam: UV-resistent en slijtvast. De coating maakt het schoonmaken van de inloopdouche rookglas met middenband een stuk eenvoudiger. Easy to clean!

Wilt u een inloopdouche rookglas met middenband kopen?

U heeft veel mogelijkheden voor het inrichten van uw badkamer als het gaat om een inloopdouche uitgevoerd in rookglas met middenband. U kunt heel eenvoudig in onze webshop uw gewenste inloopdouche rookglas met middenband bestellen! Wilt u toch graag advies voordat u een bestelling plaatst? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. U bent ook van harte welkom in onze showroom!