Inloopdouche Rookglas 100 producten

Wilt u een nieuwe doucheruimte voor in uw badkamer? U kunt bij Tegeldepot terecht voor een breed assortiment aan inloopdouches. Voor elke badkamer een gepaste oplossing. Een inloopdouche met rookglas geeft een bijzonder effect in uw badkamer!
Lees meer Minder tonen
Wis filters

100 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

100 producten
Wis filters

100 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

100 producten

Voordelen en nadelen van een inloopdouche met rookglas

Een inloopdouche met rookglas bevat een bruine of donker grijze tint. Dit is mooi te combineren als u grijze, zwarte en witte tinten in uw badkamer heeft. Het glas van de inloopdouche is bewerkt waardoor het glas een donker gloed heeft. Ondanks dat het rookglas donker is, laat het wel voldoende licht door. Hierdoor heeft u genoeg licht en hoeft u niet in de donker te douchen. Het rookglas geeft een afgeschermd gevoel, ook al kan er nog een beetje door het glas gekeken worden.  

Voordelen inloopdouche met Rookglas:

 • Geeft iets meer privacy
 • Bijzonder effect
 • Luxe uitstraling
 • Laat voldoende licht door

Nadeel:

 • Niet met alles mooi te combineren
 • Een inloopdouche houdt geen warmte vast

Inloopdouche met rookglas afmetingen

Inloopdouches met rookglas zijn verkrijgbaar in diverse maten. Een inloopdouche is een belangrijk onderdeel van uw badkamer, waardoor u natuurlijk het beste formaat voor in uw badkamer wilt kopen. Bij Tegeldepot beginnen de breedtes van de zijwanden bij 30 cm. Dit zijn ideale afmetingen voor kleinere badkamers. Zoekt u een inloopdouche met rookglas en iets meer oppervlakte voor in een kleine badkamer? Kies dan voor de afmetingen 80 cm tot en met 100 cm. Uiteraard hebben we ook bredere inloopdouches met rookglas voor ruimere badkamers!

Inloopdouche rookglas met of zonder profiel?

Als u geïnteresseerd bent in een inloopdouche met rookglas dan kunt u kiezen voor een inloopdouche met of zonder profiel. De profielen van inloopdouches met rookglas zijn uitgevoerd in diverse kleuren. Denk bijvoorbeeld aan inloopdouches met rookglas waarvan de profielen zijn uitgevoerd in de kleuren chroom, zwart, RVS look, goud en koper.

Glasbehandeling inloopdouche met rookglas

Alle douchewanden van Tegeldepot zijn vervaardigd uit veiligheidsglas. Dit is fijn voor in de badkamer, omdat dit glassoort ontzettend sterk is. Mocht het glasplaat toch breken dan verbrokkelt dit in duizenden kleine afgeronde stukjes van ongeveer een halve centimeter tot maximaal een centimeter. Als de kleine stukjes toch aan elkaar blijven kleven, dan zijn ze zo dooraderd dat ze meteen uit elkaar vallen als ze met iets in aanraking komen. Hierdoor is de kans op letsel minimaal. Bij veiligheidsglas bent u verzekerd van een bijzonder sterk glassoort.

Nano Antikalk coating

Een inloopdouche rookglas met Nano coating, beschermt het glas tegen kalk en geeft de inloopdouche altijd een glanzende uitstraling. De coating zorgt er voor dat kalk en zeepresten zich minder snel hechten aan de douchewand. Een inloopdouche moet desondanks altijd onderhouden worden. Houdt het bij door de inloopdouche dagelijks na gebruik met koud water af te spoelen en daarna met een douchewisser droog te trekken. 

EasyClean coating

De EasyClean coating is ontwikkeld om vuil, zoals vet, olie, kalk of fijnstof eenvoudig te verwijderen. Door de sterke anti-hechting is het glas makkelijk schoon te maken. Daarbij is de coating ook nog eens duurzaam: UV-resistent en slijtvast. De coating maakt het schoonmaken van de inloopdouche met rookglas een stuk eenvoudiger. Easy to clean!

Wilt u een inloopdouche met rookglas kopen?

U heeft veel mogelijkheden voor het inrichten van uw badkamer als het gaat om een inloopdouche met rookglas. U kunt heel eenvoudig in onze webshop uw gewenste inloopdouche met rookglas bestellen! Wilt u toch graag advies voordat u een bestelling plaatst? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. U bent ook van harte welkom in onze showroom!