Inloopdouche Middenband 88 producten

Bent u toe aan een nieuwe doucheruimte? U kunt bij Tegeldepot terecht voor een breed assortiment aan inloopdouches. Voor elke badkamer een gepaste oplossing. Een inloopdouche met middenband is een populaire keuze voor iets meer privacy onder de douche en het behoudt toch ook het idee van een open ruimte!
Lees meer Minder tonen
Wis filters

88 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

88 producten
Wis filters

88 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

88 producten

Inloopdouche met middenband en profiel

Als u geïnteresseerd bent in een inloopdouche met middenband dan kunt u kiezen voor een inloopdouche met of zonder profiel. De profielen van inloopdouches met middenband zijn uitgevoerd in diverse kleuren. Denk bijvoorbeeld aan inloopdouches met middenband waarvan de profielen zijn uitgevoerd in de kleuren chroom, zwart, RVS look, goud en koper.

Glasbehandeling inloopdouche met middenband

Alle douchewanden van Tegeldepot zijn vervaardigd uit veiligheidsglas. Dit is fijn voor in de badkamer, omdat dit glassoort ontzettend sterk is. Mocht het glasplaat toch breken dan verbrokkelt dit in duizenden kleine afgeronde stukjes van ongeveer een halve centimeter tot maximaal een centimeter. Als de kleine stukjes toch aan elkaar blijven kleven, dan zijn ze zo dooraderd dat ze meteen uit elkaar vallen als ze met iets in aanraking komen. Hierdoor is de kans op letsel minimaal. Bij veiligheidsglas bent u verzekerd van een bijzonder sterk glassoort.

Nano Antikalk coating

Een inloopdouche middenband met Nano coating, beschermt het glas tegen kalk en geeft de inloopdouche altijd een glanzende uitstraling. De coating zorgt er voor dat kalk en zeepresten zich minder snel hechten aan de douchewand. Een inloopdouche moet desondanks altijd onderhouden worden. Houdt het bij door de inloopdouche dagelijks na gebruik met koud water af te spoelen en daarna met een douchewisser droog te trekken. 

EasyClean coating

De EasyClean coating is ontwikkeld om vuil, zoals vet, olie, kalk of fijnstof eenvoudig te verwijderen. Door de sterke anti-hechting is het glas makkelijk schoon te maken. Daarbij is de coating ook nog eens duurzaam: UV-resistent en slijtvast. De coating maakt het schoonmaken van de inloopdouche met middenband een stuk eenvoudiger. Easy to clean!

Inloopdouche met middenband afmetingen

Inloopdouches met een middenband zijn verkrijgbaar in diverse maten. Een inloopdouche is een belangrijk onderdeel van uw badkamer, waardoor u natuurlijk het beste formaat voor in uw badkamer wilt kopen. Bij Tegeldepot beginnen de breedtes van de zijwanden bij 30 cm. Dit zijn ideale afmetingen voor kleinere badkamers. Zoekt u een inloopdouche met middenband en iets meer oppervlakte voor in een kleine badkamer? Kies dan voor de afmetingen 80 cm tot en met 100 cm. Uiteraard hebben we ook bredere inloopdouches met middenband voor ruimere badkamers!

Voordelen en nadelen van een inloopdouche met middenband

Een inloopdouche met middenband is een combinatie van helder en mat glas. Wanneer u wel graag een inloopdouche met helder glas wilt, maar dit te doorzichtig vindt, dan kunt u ook kiezen voor een inloopdouche met middenband. Hier zit er een strook matglas bij in het midden van de inloopdouche. Ideaal van een inloopdouche met middenband is dat u iets meer privacy heeft, maar de douche er nog steeds ruimtelijk uitziet. Een uitstekende keuze voor als u een badkamer met meerdere mensen deelt.

Voordelen:

 • • Zorgt voor iets meer privacy
 • • Oogt groter
 • • Luxe uitstraling

Nadeel:

  li>• Hoogte van de middenband kunt u niet zelf bepalen li>• Een inloopdouche houdt geen warmte vast

Wilt u een inloopdouche met helder glas kopen?

U heeft veel mogelijkheden voor het inrichten van uw badkamer als het gaat om een inloopdouche met middenband. U kunt heel eenvoudig in onze webshop uw gewenste inloopdouche met middenband bestellen! Wilt u toch graag advies voordat u een bestelling plaatst? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. U bent ook van harte welkom in onze showroom!