Inloopdouche Matglas 21 producten

Bent u op zoek naar een inloopdouche met matglas voor uw badkamer? U kunt bij Tegeldepot terecht voor een breed assortiment aan inloopdouches. Voor elke badkamer een gepaste oplossing. Een inloopdouche met matglas zorgt voor meer privacy in de doucheruimte!
Lees meer Minder tonen
Wis filters

21 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

21 producten
Wis filters

21 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

21 producten

Inloopdouche met matglas afmetingen

Inloopdouches met matglas zijn verkrijgbaar in diverse maten. Een inloopdouche is een belangrijk onderdeel van uw badkamer, waardoor u natuurlijk het beste formaat voor in uw badkamer wilt kopen. Afmetingen onder de 100 cm zijn ideaal voor kleinere badkamers. De afmetingen boven de 100 cm zijn eventueel ook geschikt. Het opmeten van uw beschikbare ruimte is belangrijk, zodat u de juiste afmeting inloopdouche met matglas voor uw badkamer kiest.

Inloopdouche matglas met of zonder zijwand?

Als u geïnteresseerd bent in een inloopdouche met matglas dan kunt u er ook voor kiezen om daar een zijwand aan toe te voegen. Een zijwand bij de inloopdouche zorgt er namelijk voor dat het douchewater beter binnen de doucheruimte blijft. Het assortiment van Tegeldepot bevat ook zijwanden uitgevoerd in matglas. Als u een inloopdouche en zijwand matglas van hetzelfde merk kiest, dan is de kans groter dat deze goed op elkaar aansluiten.

Glasbehandeling inloopdouche met matglas

Alle douchewanden van Tegeldepot zijn vervaardigd uit veiligheidsglas. Dit is fijn voor in de badkamer, omdat dit glassoort ontzettend sterk is. Mocht het glasplaat toch breken dan verbrokkelt dit in duizenden kleine afgeronde stukjes van ongeveer een halve centimeter tot maximaal een centimeter. Als de kleine stukjes toch aan elkaar blijven kleven, dan zijn ze zo dooraderd dat ze meteen uit elkaar vallen als ze met iets in aanraking komen. Hierdoor is de kans op letsel minimaal. Bij veiligheidsglas bent u verzekerd van een bijzonder sterk glassoort.

Nano Antikalk coating

Een inloopdouche matglas met Nano coating, beschermt het glas tegen kalk en geeft de inloopdouche altijd een glanzende uitstraling. De coating zorgt er voor dat kalk en zeepresten zich minder snel hechten aan de douchewand. Een inloopdouche moet desondanks altijd onderhouden worden. Houdt het bij door de inloopdouche dagelijks na gebruik met koud water af te spoelen en daarna met een douchewisser droog te trekken.

EasyClean coating

De EasyClean coating is ontwikkeld om vuil, zoals vet, olie, kalk of fijnstof eenvoudig te verwijderen. Door de sterke anti-hechting is het glas makkelijk schoon te maken. Daarbij is de coating ook nog eens duurzaam: UV-resistent en slijtvast. De coating maakt het schoonmaken van de inloopdouche met matglas een stuk eenvoudiger. Easy to clean!

Voordelen en nadelen van een inloopdouche met matglas

Een inloopdouche met matglas ofwel melkglas is een geschikte keuze als u wat meer privacy voor uw doucheruimte wilt. Het matglas zorgt er voor dat u weinig details ziet. Dit is ontzettend handig voor wanneer u de badkamer met meerdere mensen deelt. Een inloopdouche met matglas laat nog wel veel licht door, zodat u niet in de donker staat te douchen. Een inloopdouche met matglas is niet alleen handig, maar ook een stijlvolle keuze!

Voordelen inloopdouche met matglas:

  • • Extra privacy
  • • Laat voldoende licht door

Nadeel:

  • • Kan het design van de badkamer onderbreken

Wilt u een inloopdouche met matglas kopen?

U heeft veel mogelijkheden voor het inrichten van uw badkamer als het gaat om een inloopdouche uitgevoerd in matglas. U kunt heel eenvoudig in onze webshop uw gewenste inloopdouche met matglas bestellen! Wilt u toch graag advies voordat u een bestelling plaatst? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. U bent ook van harte welkom in onze showroom!