Inloopdouche Helder Glas 1025 producten

Wilt u uw doucheruimte opnieuw inrichten? U kunt bij Tegeldepot terecht voor een breed assortiment aan inloopdouches. Voor elke badkamer een gepaste oplossing. Een inloopdouche met helder glas is een populaire keuze voor het creëren van een open ruimte in de badkamer!
Lees meer Minder tonen
Wis filters

1025 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

1025 producten
Wis filters

1025 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

1025 producten

Inloopdouche met helder glas afmetingen

Inloopdouches met helder glas zijn verkrijgbaar in diverse maten. Uit alle soorten inloopdouches hebben we van de inloopdouches met helder glas de meeste keuze! Een inloopdouche is een belangrijk onderdeel van uw badkamer, waardoor u natuurlijk het beste formaat voor in uw badkamer wilt kopen. Bij Tegeldepot beginnen de breedtes van de zijwanden bij 30 cm. Dit zijn ideale afmetingen voor kleinere badkamers. Zoekt u een inloopdouche met helder glas en iets meer oppervlakte voor in een kleine badkamer? Kies dan voor de afmetingen 80 cm tot en met 100 cm. Uiteraard hebben we ook bredere inloopdouches met helder glas voor ruimere badkamers!

Voordelen en nadelen van een inloopdouche met helder glas

Helder glas is het standaard glas wat bij een inloopdouche komt. Dit is over het algemeen de goedkoopste optie voor een glazen douchewand, omdat dit verder ook niet bewerkt is. Door een inloopdouche met helder glas te gebruiken zal uw badkamer groter ogen, aangezien het glas doorzichtig is en u er dwars doorheen kunt kijken. Het nadeel is wel dat het transparante glas weinig privacy geeft tijdens het douchen. Dit kan eventueel een probleem zijn als u de badkamer met meerdere mensen deelt. Als u toch liever een inloopdouche heeft die iets meer privacy geeft, dan zou u bijvoorbeeld voor een inloopdouche met een middenband kunnen kiezen. Inloopdouches met matglas of chinchilla glas zijn ook uitstekende opties voor meer privacy.

Voordelen inloopdouche met helderglas:

 • • Creëert open ruimte
 • • Goedkoopste optie
 • • Badkamer oogt groter
 • • Luxe uitstraling

Nadelen:

 • • Weinig privacy
 • • Houdt geen warmte vast
 • • Spiegels beslaan eerder

Glasbehandeling inloopdouche met helder glas

Alle douchewanden van Tegeldepot zijn vervaardigd uit veiligheidsglas. Dit is fijn voor in de badkamer, omdat dit glassoort ontzettend sterk is. Mocht het glasplaat toch breken dan verbrokkelt dit in duizenden kleine afgeronde stukjes van ongeveer een halve centimeter tot maximaal een centimeter. Als de kleine stukjes toch aan elkaar blijven kleven, dan zijn ze zo dooraderd dat ze meteen uit elkaar vallen als ze met iets in aanraking komen. Hierdoor is de kans op letsel minimaal. Bij veiligheidsglas bent u verzekerd van een bijzonder sterk glassoort.

 • Nano Antikalk coating

Een inloopdouche helder glas met Nano coating, beschermt het glas tegen kalk en geeft de inloopdouche altijd een glanzende uitstraling. De coating zorgt er voor dat kalk en zeepresten zich minder snel hechten aan de douchewand. Een inloopdouche moet desondanks altijd onderhouden worden. Houdt het bij door de inloopdouche dagelijks na gebruik met koud water af te spoelen en daarna met een douchewisser droog te trekken.

 • EasyClean coating

De EasyClean coating is ontwikkeld om vuil, zoals vet, olie, kalk of fijnstof eenvoudig te verwijderen. Door de sterke anti-hechting is het glas makkelijk schoon te maken. Daarbij is de coating ook nog eens duurzaam: UV-resistent en slijtvast. De coating maakt het schoonmaken van de inloopdouche met helder glas een stuk eenvoudiger. Easy to clean!

Profiel inloopdouche met helder glas

Als u geïnteresseerd bent in een inloopdouche met helder glas dan kunt u kiezen voor een inloopdouche met of zonder profiel. De profielen van een inloopdouche met helder glas zijn uitgevoerd in diverse kleuren. U kunt bij ons terecht voor inloopdouches met profielen uitgevoerd in de kleuren chroom, zwart, RVS look, goud en koper. Daarbij hebben we ook inloopdouches met zwart raster waarbij er lijnen door de douchewanden lopen en inloopdouches met verticale of horizontale stabilisatiestang.

Wilt u een inloopdouche met helder glas kopen?

U heeft veel mogelijkheden voor het inrichten van uw badkamer als het gaat om een inloopdouche met helder glas. U kunt heel eenvoudig in onze webshop uw gewenste inloopdouche met helder glas bestellen! Wilt u toch graag advies voordat u een bestelling plaatst? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. U bent ook van harte welkom in onze showroom!