Inloopdouche Chinchilla glas 1 producten

Bent u op zoek naar een inloopdouche met structuur? U kunt bij Tegeldepot terecht voor een breed assortiment aan inloopdouches. Voor elke badkamer een gepaste oplossing. Een inloopdouche met chinchilla glas bevat structuur en is een echte eyecatcher in de badkamer!
Lees meer Minder tonen
Wis filters

1 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

1 producten
Wis filters

1 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

1 producten

Voordelen en nadelen van een inloopdouche met chinchilla glas

Chinchilla glas is een soort figuurglas. Het is helder glas waar aan één zijde een motief in gedrukt is. De chinchilla glas voelt aan de figuur of structuur kant wat ruwer aan dan aan de andere kant. De andere zijde voelt aan als gewoon glas. Wanneer u er doorheen kijkt, wordt het beeld een beetje vervormd. Bij chinchilla glas zijn de kleuren en vormen nog wel zichtbaar, maar de details ontbreken. Een inloopdouche met chinchilla glas geeft ook iets meer privacy dan helder glas en kan een leuk effect geven.

Voordelen inloopdouche met chinchilla glas:

  • • Geen standaard glas
  • • Het glas draagt bij aan de sfeer in de badkamer

Nadeel:

  • • Geeft iets meer privacy, maar niet volledig

Inloopdouche chinchilla glas afmetingen

Inloopdouches met chinchilla glas zijn verkrijgbaar in diverse maten. Een inloopdouche is een belangrijk onderdeel van uw badkamer, waardoor u natuurlijk het beste formaat inloopdouche voor in uw badkamer wilt kopen. Afmetingen onder de 100 cm zijn ideaal voor kleinere badkamers. De afmetingen boven de 100 cm zijn eventueel ook geschikt. Het opmeten van uw beschikbare ruimte is belangrijk, zodat u de juiste afmeting inloopdouche met chinchilla glas voor uw badkamer kiest.

Glasbehandeling inloopdouche met chinchilla glas

Alle douchewanden van Tegeldepot zijn vervaardigd uit veiligheidsglas. Dit is fijn voor in de badkamer, omdat dit glassoort ontzettend sterk is. Mocht het glasplaat toch breken dan verbrokkelt dit in duizenden kleine afgeronde stukjes van ongeveer een halve centimeter tot maximaal een centimeter. Als de kleine stukjes toch aan elkaar blijven kleven, dan zijn ze zo dooraderd dat ze meteen uit elkaar vallen als ze met iets in aanraking komen. Hierdoor is de kans op letsel minimaal. Bij veiligheidsglas bent u verzekerd van een bijzonder sterk glassoort.

  • Nano Antikalk coating

Een inloopdouche chinchilla glas met Nano coating, beschermt het glas tegen kalk en geeft de inloopdouche altijd een glanzende uitstraling. De coating zorgt er voor dat kalk en zeepresten zich minder snel hechten aan de douchewand. Een inloopdouche moet desondanks altijd onderhouden worden. Houdt het bij door de inloopdouche dagelijks na gebruik met koud water af te spoelen en daarna met een douchewisser droog te trekken.

  • EasyClean coating

De EasyClean coating is ontwikkeld om vuil, zoals vet, olie, kalk of fijnstof eenvoudig te verwijderen. Door de sterke anti-hechting is het glas makkelijk schoon te maken. Daarbij is de coating ook nog eens duurzaam: UV-resistent en slijtvast. De coating maakt het schoonmaken van de inloopdouche met chinchilla glas een stuk eenvoudiger. Easy to clean!

Wilt u een inloopdouche met chinchilla glas kopen?

U heeft veel mogelijkheden voor het inrichten van uw badkamer als het gaat om een inloopdouche uitgevoerd in chinchilla glas. U kunt heel eenvoudig in onze webshop uw gewenste inloopdouche met chinchilla glas bestellen! Wilt u toch graag advies voordat u een bestelling plaatst? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. U bent ook van harte welkom in onze showroom!