Profielloos Inloopdouche 700 producten

Wilt u uw doucheruimte (her-)inrichten met een nieuwe inloopdouche? Bent u op zoek naar een inloopdouche zonder profiel? We hebben bij Tegeldepot een groot assortiment aan inloopdouches. Als u uw doucheruimte zo minimalistisch mogelijk wilt houden, dan is een profielloze inloopdouche een uitstekende keuze voor uw badkamer!
Lees meer Minder tonen
Wis filters

700 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

700 producten
Wis filters

700 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

700 producten

Voordelen en nadelen van een inloopdouche zonder profiel

Inloopdouches zonder profiel worden steeds populairder. Dit is niet alleen praktisch gezien fijn, maar ook de look van een profielloos inloopdouche is minimalistisch en straalt rust uit. Een inloopdouche zonder profiel is praktisch, omdat u met een profielloos inloopdouche geen profiel hoeft schoon te maken. U heeft zo minder hoeken en randen om te reinigen. Over het algemeen is een nadeel van een inloopdouche, dat u last kan krijgen van koude luchtstroom tijdens het douchen. 

Voordelen:

 • • Minimalistische look
 • • Geen profiel om te reinigen
 • • Ruimtelijk uitstraling

Nadelen:

 • • Koude luchtstroom
 • • Niet waterdicht

Montagewijze inloopdouche zonder profiel

Het verschilt per inloopdouche hoe deze gemonteerd dient te worden. De meest voorkomende manieren om dit te doen, is door middel van een muurprofiel en stabilisatiestang. Bij het monteren van een inloopdouche is het belangrijk om goed te kijken en bepalen wat de meest geschikte plek is om een inloopdouche te plaatsen in uw badkamer.

De meest gekozen manier om een douchewand te plaatsen is tegen de muur met een muurprofiel. Met het muurprofiel is het niet erg wanneer de muur niet kaarsrecht naar boven loopt. Eventuele speling tot 2 centimeter is namelijk makkelijk af te stellen met het profiel.

Een stabilisatiestang is ontzettend handig, omdat dit extra stevigheid biedt. De stabilisatiestang plaatst u tussen de tegenoverstaande muur en de douchewand. De stang zorgt er dan voor dat de inloopdouche niet om kan vallen en stabiel blijft staan. U hoeft alleen een gat in de muur te boren om de stang te monteren. De douchewand klemt u vast aan de andere kant.

Een profielloos inloopdouche dient uiteraard ook gemonteerd te worden. In plaats van een muurprofiel kan dit bijvoorbeeld door middel van scharnierpunten gemonteerd worden aan de muur. Vaak wordt er dan een stabilisatiestang meegeleverd voor extra stevigheid. Op deze manier kunt u veilig gebruik maken van uw doucheruimte en een minimalistisch look creëren in uw badkamer.  

Een profielloos inloopdouche kopen

U heeft veel mogelijkheden als het gaat om het inrichten van uw badkamer met een inloopdouche zonder profiel. U kunt heel eenvoudig uw gewenste inloopdouche zonder profiel in onze webshop bestellen! Wilt u toch graag advies voordat u een bestelling plaatst? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. U bent ook van harte welkom in onze showroom!