Inloopdouche 120 cm 234 producten

Bent u op zoek naar een nieuwe inloopdouche voor uw badkamer? Een inloopdouche is niet alleen praktisch voor in de badkamer, maar ook ontzettend mooi. U kunt bij Tegeldepot terecht voor een ruim aanbod aan inloopdouches 120 cm voor elk budget en badkamerstijl. Zoekt u een bijpassende regendouche voor de inloopdouche? Ook die vindt u bij Tegeldepot!
Lees meer Minder tonen
Wis filters

234 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

234 producten
Wis filters

234 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

234 producten

Inloopdouche 120 cm in combinatie met een douchebak

Een inloopdouche kan op verschillende manieren gecombineerd worden. Een inloopdouche 120 cm kan op een tegelvloer geplaatst worden, mits uw ondervloer hier geschikt voor is, of het kan gecombineerd worden met een ingebouwde douchebak. Als uw badkamer bijvoorbeeld een houten ondervloer bevat, dan adviseren wij u een inloopdouche met douchebak te plaatsen. Dit voorkomt nare lekkages! Bij Tegeldepot vindt u lage douchebakken in diverse kleuren die prachtig te combineren zijn met onze inloopdouches. Als u een inloopdouche 120 cm en douchebak van hetzelfde merk combineert dan weet u zeker dat ze goed op elkaar aansluiten.

Onderhoud inloopdouche 120 cm

Inloopdouches zijn eenvoudig te onderhouden. Om langdurig te genieten van de inloopdouche 120 cm raden we u aan de glazen wanden dagelijks droog te trekken met een douchewisser na het douchen. Het profiel van de inloopdouche kunt u met een zacht doekje afnemen. Vermijd agressieve, zwaar chemische en zure schoonmaakmiddelen. Met een vochtige doek en een milde schoonmaakmiddel reinigen, maakt de inloopdouche weer zo goed als nieuw!

Voordelen en nadelen van de inloopdouche 120 cm

Inloopdouches zijn vrij eenvoudig te installeren. U kunt een inloopdouche 120 cm makkelijk aan de muur bevestigen of een vrijstaande wand plaatsen. Op deze manier schermt u de doucheruimte op een simpele, maar tegelijk stijlvolle manier af. Een inloopdouche schermt niet de hele doucheruimte af waardoor u geen benauwde gevoel krijgt van wanden om u heen. Een inloopdouche is goed te combineren met een tegelvloer of ingebouwde douchebak. Met een stabilisatiestang zorgt u er voor dat de wand stevig staat. Doordat een inloopdouche slechts uit een glazen wand bestaat en niet uit een complete douchecabine, geeft het uw badkamer een ruimtelijke uitstraling.

Voordelen inloopdouche 120 cm:

 • • Oogt ruimtelijk
 • • Weinig wanden om u heen
 • • Gemakkelijk schoon te maken

Nadelen:

 • • Kans dat de rest van de badkamer ook nat wordt
 • • Doucheruimte houdt geen warmte vast

Bent u geïnteresseerd in een inloopdouche van 120 cm?

We hebben in onze webshop diverse inloopdouches met een breedte van 120 cm. Tegeldepot heeft een breed assortiment inloopdouches van verschillende merken, maar ook uitgevoerd in diverse kleur profielen, glassoorten etc. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Wilt u hier graag advies over voordat u een inloopdouche van 120 cm besteld? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. U bent ook van harte welkom in de showroom!