Inloopdouche 100 cm 239 producten

Bent u op zoek naar een nieuwe inloopdouche voor uw badkamer? U kunt bij Tegeldepot terecht voor een ruim aanbod aan inloopdouches voor elk budget. De inloopdouche 100 cm is één van de populairste afmetingen voor in de badkamer. Zoekt u een bijpassende regendouche voor bij de inloopdouche? Ook die vindt u bij Tegeldepot!
Lees meer Minder tonen
Wis filters

239 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

239 producten
Wis filters

239 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

239 producten

Onderhoud inloopdouche 100 cm

Inloopdouches zijn eenvoudig te onderhouden. Om langdurig te genieten van de inloopdouche 100 cm adviseren we om de glazen wanden dagelijks droog te trekken met een douchewisser na het douchen. Het profiel van de inloopdouche kunt u met een zacht doekje afnemen. Vermijd agressieve, zwaar chemische en zure schoonmaakmiddelen. Met een vochtige doek en een milde schoonmaakmiddel reinigen, maakt de inloopdouche weer zo goed als nieuw!

Voordelen en nadelen van de inloopdouche 100 cm

Inloopdouches zijn vrij eenvoudig te installeren en nemen weinig ruimte in beslag in uw badkamer. U kunt een inloopdouche makkelijk aan de muur bevestigen of een vrijstaande wand plaatsen. Een inloopdouche is goed te combineren met een tegelvloer of ingebouwde douchebak. Met een stabilisatiestang zorgt u er voor dat de wand stevig staat. Doordat een inloopdouche slechts uit een glazen wand bestaat en niet uit een complete douchecabine, geeft het uw badkamer een ruimtelijke uitstraling.

Voordelen van een inloopdouche 100 cm:

 • • Oogt ruimtelijk
 • • Ideaal voor kleine badkamers
 • • Gemakkelijk schoon te maken

Nadelen:

 • • Kans dat de rest van de badkamer ook nat wordt
 • • Doucheruimte houdt geen warmte vast

Inloopdouche 100 cm in combinatie met een douchebak

Een inloopdouche is op verschillende manieren te combineren. Een inloopdouche 100 cm kan op een tegelvloer geplaatst worden of gecombineerd worden met een ingebouwde douchebak. Bij Tegeldepot vindt u lage douchebakken die mooi te combineren zijn met onze inloopdouches. Als u een inloopdouche 100 cm en douchebak van hetzelfde merk combineert dan weet u zeker dat ze goed op elkaar aansluiten.

Bent u geïnteresseerd in een inloopdouche van 100 cm?

We hebben in onze webshop diverse inloopdouches met een breedte van 100 cm. Tegeldepot heeft een breed assortiment inloopdouches van verschillende merken, maar ook uitgevoerd in diverse kleur profielen, glassoorten etc. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Wilt u hier graag advies over voordat u een inloopdouche van 100 cm besteld? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. U bent ook van harte welkom in de showroom!