Douchewanden van 80x200 153 producten

Welkom op onze pagina met alle douchewanden van 80 x 200 cm.

Onze douchewanden van 80 x 200 cm zijn erg geliefd, begrijpelijk wel. Naast bijzonder mooi zijn ze enorm praktisch want ze hebben een ideale afmeting, die overal kan.

Lees meer Minder tonen
Wis filters

153 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

153 producten
Wis filters

153 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

153 producten

Als u een inloopdouche wilt aanschaffen is een douchescherm een belangrijk onderdeel, omdat deze dagelijks wordt gebruikt en uw badkamer echt afmaakt. Ook zorgt een douchewand er natuurlijk voor dat uw badkamer niet nat wordt, wel zo prettig! Om de douchewand zelf tegen druppel- en kalkvorming te beschermen, bieden wij ook glazen douchewanden met behandeld glas aan.

Een glazen douchewand geeft uw badkamer een ruimtelijke uitstraling en past bovendien bij verschillende stijlen van inrichting. Zoals u ziet, hebben we behoorlijk wat keuze aan douchewanden van 80x200 cm, dus of u nu wilt gaan voor een klap- of vouwdeur, ook in de afmeting 80x200cm kan het allemaal. Ook bieden wij verschillende soorten glas aan, waarbij niet alleen de dikte varieert maar ook het type glas. Zo is er keuze uit helder glas, het wat donkerdere rookglas en glas met een middenband.

Kijk zelf vooral even rustig verder en mocht u op dreef komen, neem dan zeker ook even een kijkje bij onze hoogwaardige inbouwkranen voor in de douche.