Douchewanden van 120x200 2 producten

Als u een inloopdouche wilt aanschaffen is een goede douchewand een van de belangrijkste onderdelen, waar u zeker even de nodige aandacht aan zou moeten besteden.

Hier geven wij u een overzicht van onze douchewanden van 120x200. Een maat die lekker ruim is en ideaal voor het afmaken van uw inloopdouche.

Lees meer Minder tonen
Wis filters

2 producten

per pagina
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

2 producten
Wis filters

2 producten

per pagina
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

2 producten

Een douchewand 120 x 200 cm houdt warmte en water in de cabine, waardoor het douchen behaaglijk blijft en uw badkamer droog. Een glazen douchewand heeft een heerlijk ruimtelijke uitstraling en past bovendien bij verschillende stijlen van inrichting.

Onze glazen douchewanden 120 x 200 cm worden gemaakt van gehard veiligheidsglas. U heeft bij ons ruime keuze uit diverse materialen en kleuren, zo is er altijd een douchewand die aansluit bij uw badkamer. Sommige van onze douchewanden van mat glas zijn voorzien van een NANO coating zodat kalk geen kans heeft, een glazen douchewand zonder coating kunt u met diverse behandelingsmiddelen van een beschermlaag voorzien.

Dus indien u graag een hoogwaardige douchewand in 120 x 200 cm wilt plaatsen, bekijk dan op deze pagina ons volledige assortiment! Ook al zeker van het feit dat er een stortdouche in moet gaan komen? Ook die zou er voor u een tussen moeten zitten, keuze is er meer dan genoeg!

Mocht u nog meer badkamer ideeën willen opdoen, neem dan zeker ook even een kijkje bij onze badkameraccessoires!