Douchedeur Met Spiegelglas 4 producten

Bent u toe aan een nieuwe douchedeur? U kunt bij Tegeldepot terecht voor een breed assortiment aan douchedeuren. Voor elke badkamer een gepaste oplossing. Een douchedeur met spiegelglas is een uitstekende keuze voor iets meer privacy onder de douche!
Lees meer Minder tonen
Wis filters

4 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

4 producten
Wis filters

4 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

4 producten

Voordelen en nadelen van een douchedeur met spiegelglas

Een douchedeur met spiegelglas is vanzelfsprekend gespiegeld en heeft als voordeel dat het uw badkamer groter doet lijken. Het heeft hetzelfde effect als een grote badkamerspiegel en het geeft uw badkamer een stijlvolle uitstraling. Een douchedeur met spiegelglas is ook ideaal voor als u meer privacy wilt tijdens het douchen. Dit is voornamelijk handig als u uw badkamer met andere badkamergenoten deelt. Daarnaast kunt u de douchedeur met spiegelglas ook gelijk als passpiegel gebruiken. Een spiegel van menselijk formaat komt altijd goed van pas voor een laatste check voordat u uit huis gaat. Een multifunctionele douchedeur dus, een douchedeur met spiegelglas!

Voordelen:

  • • Zorgt voor privacy
  • • Houdt douchewater in de doucheruimte
  • • Badkamer oogt groter
  • • Fungeert ook als passpiegel

Nadeel:

  • • Gevoelig voor chemische schoonmaakmiddelen

Onderhoud douchedeur met spiegelglas

Douchedeuren zijn vrij eenvoudig te onderhouden. Om langdurig te genieten van de douchedeur met spiegelglas wordt u aangeraden om de glazen wand dagelijks droog te trekken met een douchewisser na het douchen. Een tip: Hang de douchewisser op in de douche. Zo heeft u de trekker binnen handbereik na het douchen! Douchedeuren met een Nano antikalk coating of Easy clean zijn gemakkelijker schoon te houden dan glas zonder een behandeling. Het profiel van de douchedeur kunt u met een zacht doekje afnemen.

Let op: Vermijd agressieve, zwaar chemische en zure schoonmaakmiddelen. Met een vochtig doekje en een milde schoonmaakmiddel reinigen, maakt de douchedeur weer zo goed als nieuw.

Profiel douchedeur met spiegelglas

U heeft bij het uitkiezen van een douchedeur met spiegelglas keuze uit diverse type profielen. Als u een douchedeur met spiegelglas en profiel bij uw badkamerstijl vindt passen, dan heeft u meer als voldoende keuze. Het assortiment douchedeuren met spiegelglas van Tegeldepot biedt diverse afmetingen aan. Ook voor uw badkamer!

Advies douchedeur met spiegelglas

Mocht u geïnteresseerd zijn in één of meerdere van onze douchedeuren met spiegelglas of advies willen van een van onze experts, dan bent u van harte welkom in onze showrooms. Wilt u online een bestelling plaatsen en advies ontvangen dan kunt u ook gerust contact opnemen met onze klantenservice!