Douchedeur Met Rookglas 32 producten

Wilt u een nieuwe douchedeur voor in uw badkamer? U kunt bij Tegeldepot terecht voor een breed assortiment aan douchedeuren. Voor elke badkamer een gepaste oplossing. Een douchedeur met rookglas geeft een bijzonder effect in uw badkamer!
Lees meer Minder tonen
Wis filters

32 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

32 producten
Wis filters

32 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

32 producten

Voordelen en nadelen van een douchedeur met rookglas

Een douchedeur met rookglas bevat een bruine of donker grijze tint. Dit is mooi te combineren als u grijze, zwarte en witte tinten in uw badkamer heeft. Het glas van de douchedeur is bewerkt waardoor het glas een donker gloed heeft. Ondanks dat het rookglas donker is, laat het wel voldoende licht door. Hierdoor heeft u genoeg licht en hoeft u niet in de donker te douchen. Het rookglas geeft een afgeschermd gevoel, ook al kan er nog een beetje door het glas gekeken worden. 

Voordelen:

  • Geeft iets meer privacy
  • Bijzonder effect
  • Luxe uitstraling
  • Laat voldoende licht door

Nadeel:

  • Niet met alles mooi te combineren

Afmetingen douchedeur met rookglas

Douchedeuren met rookglas zijn verkrijgbaar in diverse maten. Een douchedeur is een belangrijk onderdeel van uw badkamer, waardoor u natuurlijk het beste formaat voor in uw badkamer wilt kopen. De populairste keuzes zijn de volgende afmetingen:

  • 80x200 cm
  • 90x200 cm
  • 100x200 cm

Glasbehandeling douchedeur met rookglas

De douchedeuren bij Tegeldepot zijn vervaardigd uit veiligheidsglas. Dit is perfect voor in de badkamer, omdat dit glassoort ontzettend sterk is. Mocht het glasplaat toch breken dan verbrokkelt dit in duizenden kleine afgeronde stukjes van ongeveer een halve centimeter tot maximaal een centimeter. Als de kleine stukjes toch aan elkaar blijven kleven, dan zijn ze zo dooraderd dat ze meteen uit elkaar vallen als ze met iets in aanraking komen. Hierdoor is de kans op letsel minimaal. Bij veiligheidsglas bent u verzekerd van een bijzonder sterk glassoort.

Nano Antikalk coating

Een douchedeur rookglas met Nano coating, beschermt het glas tegen kalk en geeft de douchedeur altijd een glanzende uitstraling. De coating zorgt er voor dat kalk en zeepresten zich minder snel hechten aan de douchewand. Een douchedeur moet desondanks altijd onderhouden worden.

Onderhoud douchedeur met rookglas

Douchedeuren zijn vrij eenvoudig te onderhouden. Om langdurig te genieten van de douchedeur met rookglas wordt u aangeraden om de glazen wand dagelijks droog te trekken met een douchewisser na het douchen. Een tip: Hang de douchewisser op in de douche. Zo heeft u de trekker binnen handbereik na het douchen! Douchedeuren met een Nano antikalk coating of Easy clean zijn gemakkelijker bij te houden dan glas zonder een behandeling. Het profiel van de douchedeur kunt u met een zacht doekje afnemen.

Let op: Vermijd agressieve, zwaar chemische en zure schoonmaakmiddelen. Met een vochtig doekje en een milde schoonmaakmiddel reinigen, maakt de douchedeur weer zo goed als nieuw.

Profiel douchedeur met rookglas

U heeft bij het uitkiezen van een douchedeur met rookglas keuze uit diverse type profielen. Als u een douchedeur met rookglas en een profiel bij uw badkamerstijl vindt passen, dan heeft u meer als voldoende keuze. Het assortiment douchedeuren met rookglas van Tegeldepot biedt diverse opties aan qua stijlen. Ook voor uw badkamer!

Advies douchedeur met rookglas

Mocht u geïnteresseerd zijn in één of meerdere van onze douchedeuren met rookglas of advies willen van een van onze experts, dan bent u van harte welkom in onze showrooms. Wilt u online een bestelling plaatsen en advies ontvangen dan kunt u ook gerust contact opnemen met onze klantenservice!