Douchedeur Met Middenband Glas 30 producten

Bent u toe aan een nieuwe douchedeur? U kunt bij Tegeldepot terecht voor een breed assortiment aan douchedeuren. Voor elke badkamer een gepaste oplossing. Een douchedeur met middenband is een populaire keuze voor iets meer privacy onder de douche.
Lees meer Minder tonen
Wis filters

30 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

30 producten
Wis filters

30 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

30 producten

Afmetingen douchedeur met middenband

Douchedeuren met een middenband zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Een douchedeur is een belangrijk onderdeel van uw badkamer, waardoor u natuurlijk het beste formaat voor in uw badkamer wilt kopen. De populairste keuzes van de douchedeuren met een middenband zijn:

  • • 80x200 cm
  • • 90x200 cm
  • • 100x200 cm

Voordelen en nadelen van een douchedeur met middenband

Een douchedeur met middenband is een combinatie van helder en mat glas. Wanneer u wel graag een douchedeur met helder glas wilt, maar dit te doorzichtig vindt, dan kunt u ook kiezen voor een douchedeur met middenband. Hier zit er een strook matglas bij in het midden van de douchedeur. Ideaal van een douchedeur met middenband is dat u iets meer privacy heeft, maar de douche er nog steeds ruimtelijk uitziet. Een uitstekende keuze voor als u een badkamer met meerdere mensen deelt.

Voordelen:

  • • Zorgt voor iets meer privacy
  • • Oogt groter
  • • Houdt de rest van de badkamer droog

Nadeel:

  • • Hoogte van de middenband kunt u niet zelf bepalen

Glasbehandeling douchedeur met middenband glas

De douchedeuren bij Tegeldepot zijn vervaardigd uit veiligheidsglas. Dit is perfect voor in de badkamer, omdat dit glassoort ontzettend sterk is. Mocht het glasplaat toch breken dan verbrokkelt dit in duizenden kleine afgeronde stukjes van ongeveer een halve centimeter tot maximaal een centimeter. Als de kleine stukjes toch aan elkaar blijven kleven, dan zijn ze zo dooraderd dat ze meteen uit elkaar vallen als ze met iets in aanraking komen. Hierdoor is de kans op letsel minimaal. Bij veiligheidsglas bent u verzekerd van een bijzonder sterk glassoort.

Nano Antikalk coating

Een douchedeur met middenband glas met Nano coating, beschermt het glas tegen kalk en geeft de douchedeur altijd een glanzende uitstraling. De coating zorgt er voor dat kalk en zeepresten zich minder snel hechten aan de douchewand. Een douchedeur moet desondanks altijd onderhouden worden.

EasyClean coating

De EasyClean coating is ontwikkeld om vuil, zoals vet, olie, kalk of fijnstof eenvoudig te verwijderen. Door de sterke anti-hechting is het glas makkelijk schoon te maken. Daarbij is de coating ook nog eens duurzaam: UV-resistent en slijtvast. De coating maakt het schoonmaken van de douchedeur met middenband glas een stuk eenvoudiger. Easy to clean!

Onderhoud douchedeur met middenband

Douchedeuren zijn vrij eenvoudig te onderhouden. Om langdurig te genieten van de douchedeur met middenband wordt u aangeraden om de glazen wand dagelijks droog te trekken met een douchewisser na het douchen. Een tip: Hang de douchewisser op in de douche. Zo heeft u de trekker binnen handbereik na het douchen! Douchedeuren met een Nano antikalk coating of Easy clean zijn gemakkelijker bij te houden dan glas zonder een behandeling. U kunt hierboven lezen waarom. Het profiel van de douchedeur kunt u met een zacht doekje afnemen.

Let op: Vermijd agressieve, zwaar chemische en zure schoonmaakmiddelen. Met een vochtig doekje en een milde schoonmaakmiddel reinigen, maakt de douchedeur weer zo goed als nieuw.

Profiel douchedeur met middenband

U heeft bij het uitkiezen van een douchedeur met middenband keuze uit diverse type profielen. U kunt ook kiezen voor een douchedeur met middenband zonder profiel. Dit geeft uw doucheruimte een minimalistische uitstraling. Als u een douchedeur met middenband en een profiel beter bij uw badkamerstijl vindt passen, dan heeft u meer als voldoende keuze. Het assortiment douchedeuren met middenband van Tegeldepot biedt diverse opties aan qua stijlen. Ook voor uw badkamer!

Advies douchedeur met middenband

Mocht u geïnteresseerd zijn in één of meerdere van onze douchedeuren met middenband of advies willen van een van onze experts, dan bent u van harte welkom in onze showrooms. Wilt u online een bestelling plaatsen en advies ontvangen dan kunt u ook gerust contact opnemen met onze klantenservice!