Douchedeur met Helder Glas 759 producten

Wilt u uw doucheruimte opnieuw inrichten? U kunt bij Tegeldepot terecht voor een breed assortiment aan douchedeuren. Voor elke badkamer een gepaste oplossing. Een douchedeur met helder glas is een populaire keuze voor het creëren van een open ruimte in de badkamer!
Lees meer Minder tonen
Wis filters

759 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

759 producten
Wis filters

759 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

759 producten

Voordelen en nadelen van een douchedeur met helder glas

Helder glas is het standaard glas wat bij een douchedeur komt. Dit is over het algemeen de goedkoopste optie voor een glazen douchewand, omdat dit verder ook niet bewerkt is. Door een douchedeur met helder glas te gebruiken zal uw badkamer groter ogen, aangezien het glas doorzichtig is en u er dwars doorheen kunt kijken. Het nadeel is wel dat het transparante glas weinig privacy geeft tijdens het douchen. Dit kan eventueel een probleem zijn als u de badkamer met meerdere mensen deelt. Als u toch liever een douchedeur heeft die iets meer privacy geeft, dan zou u bijvoorbeeld voor een douchedeur met een middenband kunnen kiezen. Douchedeuren met matglas of chinchilla glas zijn ook uitstekende opties voor meer privacy.

Voordelen:

 • • Goedkoopste optie
 • • Badkamer oogt groter
 • • Luxe uitstraling

Nadelen:

 • • Weinig privacy

Afmetingen douchedeur met helder glas

Douchedeuren met helder glas zijn verkrijgbaar in diverse maten. Uit alle soorten douchedeuren heeft u de meeste optie uit onze douchedeuren met helder glas. Een douchedeur is een belangrijk onderdeel van uw badkamer, waardoor u natuurlijk het beste formaat voor in uw badkamer wilt kopen. De populairste keuzes onder onze klanten zijn de volgende afmetingen:

 • • 80x200 cm
 • • 90x200 cm
 • • 120x200 cm
 • • 140x200 cm

Glasbehandeling douchedeur met helder glas

Bij Tegeldepot zijn douchedeuren met helder glas vervaardigd uit veiligheidsglas. Dit is perfect voor in de badkamer, omdat dit glassoort ontzettend sterk is. Mocht het glasplaat toch breken dan verbrokkelt dit in duizenden kleine afgeronde stukjes van ongeveer een halve centimeter tot maximaal een centimeter. Als de kleine stukjes toch aan elkaar blijven kleven, dan zijn ze zo dooraderd dat ze meteen uit elkaar vallen als ze met iets in aanraking komen. Hierdoor is de kans op letsel minimaal. Bij veiligheidsglas bent u verzekerd van een bijzonder sterk glassoort.

Nano Antikalk coating

Een douchedeur helder glas met Nano coating, beschermt het glas tegen kalk en geeft de douchedeur altijd een glanzende uitstraling. De coating zorgt er voor dat kalk en zeepresten zich minder snel hechten aan de douchewand. Een douchedeur moet desondanks altijd onderhouden worden.

EasyClean coating

De EasyClean coating is ontwikkeld om vuil, zoals vet, olie, kalk of fijnstof eenvoudig te verwijderen. Door de sterke anti-hechting is het glas makkelijk schoon te maken. Daarbij is de coating ook nog eens duurzaam: UV-resistent en slijtvast. De coating maakt het schoonmaken van de douchedeur met helder glas een stuk eenvoudiger. Easy to clean!

Onderhoud douchedeur met helder glas

Douchedeuren zijn vrij eenvoudig te onderhouden. Om langdurig te genieten van de douchedeur met helder glas wordt u aangeraden om de glazen wand dagelijks droog te trekken met een douchewisser na het douchen. Een tip: Hang de douchewisser op in de douche. Zo heeft u de trekker binnen handbereik na het douchen! Douchedeuren met een Nano antikalk coating of Easy clean zijn gemakkelijker bij te houden dan glas zonder een behandeling. U kunt hierboven lezen waarom. Het profiel van de douchedeur kunt u met een zacht doekje afnemen.

Let op: Vermijd agressieve, zwaar chemische en zure schoonmaakmiddelen. Met een vochtig doekje en een milde schoonmaakmiddel reinigen, maakt de douchedeur weer zo goed als nieuw.

Profiel douchedeur met helder glas

U heeft bij het uitkiezen van een douchedeur met helder glas keuze diverse type profielen. U kunt ook kiezen voor een douchedeur met helder glas zonder profiel. Dit geeft uw doucheruimte een minimalistische uitstraling. Als u een douchedeur met helder glas en een profiel beter bij de stijl van uw badkamer vindt passen, dan heeft u meer als voldoende keuze. Het assortiment douchedeuren met helder glas van Tegeldepot biedt diverse opties aan qua stijlen. Ook voor uw badkamer!

Advies douchedeur met helder glas

Mocht u geïnteresseerd zijn in één of meerdere van onze douchedeuren met helder glas of advies willen van een van onze experts, dan bent u van harte welkom in onze showrooms. Wilt u online een bestelling plaatsen en advies ontvangen dan kunt u ook gerust contact opnemen met onze klantenservice!