Douchedeur hoogte van 210 cm 55 producten

Bent u op zoek naar een 210 cm hoge douchedeur voor uw badkamer? Dan bent u bij Tegeldepot op de juiste plek. Ons assortiment biedt u diverse mogelijkheden voor uw badkamer! Zoekt u een bijpassende regendouche? Ook die vindt u bij Tegeldepot.
Lees meer Minder tonen
Wis filters

55 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

55 producten
Wis filters

55 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

55 producten

Afmetingen douchedeur 210 cm

Douchedeuren met een hoogte van 210 cm zijn niet voor elke badkamer geschikt, maar wel een stijlvolle toevoeging voor de badkamer als deze past! Een hoge douchedeur van 210 cm zorgt er eigenlijk altijd voor dat de rest van uw badkamer droog blijft. Het is goed om vooraf de afmetingen van uw badkamer te weten, zodat u de juiste keuze maakt. Populaire afmetingen onder onze klanten:

  • • 120x210 cm
  • • 130x210 cm
  • • 140x210 cm
  • • 150x210 cm
  • • 160x210 cm
  • • 170x210 cm

Voordelen en nadelen van een douchedeur 210 cm

Een douchedeur van 210 cm is ontzettend stijlvol voor in de badkamer. De hoge glazen wand heeft een luxe uitstraling en is daarnaast ook erg praktisch. Douchedeuren zijn ideaal om uw doucheruimte volledig te kunnen sluiten tijdens het douchen. Dit zorgt er voor dat de rest van de badkamer niet nat wordt. Kies een type deur die het meest geschikt is voor uw badkamer. Als u een kleine badkamer heeft dan is een douchedeur met een hoogte van 210 cm misschien niet de meest geschikte keuze. Het is belangrijk om te weten of een douchedeur van 210 cm qua afmetingen zou passen in uw badkamer, maar ook of het past bij de look die u wilt creëren.

Type glas douchedeur 210 cm

Douchedeuren met een hoogte van 210 cm zijn vervaardigd uit veiligheidsglas. Dit soort glas is ontzettend sterk en veilig voor in uw badkamer. Mocht het glasplaat toch breken dan verbrokkelt dit in duizenden kleine afgeronde stukjes van ongeveer een halve centimeter tot maximaal een centimeter. Als de kleine stukjes toch aan elkaar blijven kleven, dan zijn ze zo dooraderd dat ze meteen uit elkaar vallen als ze met iets in aanraking komen. Hierdoor is de kans op letsel minimaal. Bij veiligheidsglas bent u verzekerd van een bijzonder sterk glassoort!

Onderhoud douchedeur 210 cm

Douchedeuren zijn vrij eenvoudig te onderhouden. Om langdurig te genieten van een douchedeur 210 cm wordt u aangeraden om de glazen wand dagelijks droog te trekken met een douchewisser na het douchen. Een tip: Hang de douchewisser op in de douche. Zo heeft u de trekker binnen handbereik na het douchen! Douchedeuren met een Nano antikalk coating of Easy clean zijn gemakkelijk te onderhouden. Kalk blijft dan minder snel vastkleven, waardoor u uw douchedeur eenvoudig kunt bijhouden met een dagelijkse en kleine schoonmaak. Het profiel van de douchedeur kunt u met een zacht doekje afnemen.

Let op: Vermijd agressieve, zwaar chemische en zure schoonmaakmiddelen. Met een vochtig doekje en een milde schoonmaakmiddel reinigen, maakt de douchedeur weer zo goed als nieuw.

Douchedeuren op maat

Als u uw badkamer zelf aan het ontwerpen en bouwen bent, dan weet u waarschijnlijk wat voor een douchedeur hier het beste bij past. Douchedeuren worden gelukkig in veel verschillende afmetingen gemaakt. Zo is er altijd wel een douchedeur op maat te vinden voor uw badkamer. Om het u gemakkelijker te maken, kunt u in onze webshop filteren op de gewenste hoogte voor een douchedeur!

Advies douchedeur 210 cm

Mocht u geïnteresseerd zijn in een of meerdere van onze douchedeuren met een hoogte van 210 cm of advies willen van een van onze experts, dan bent u van harte welkom in onze showrooms. Wilt u online een bestelling plaatsen en advies ontvangen, dan kunt u ook gerust contact opnemen met onze klantenservice!