Douchedeur hoogte van 200 cm 582 producten

Bent u op zoek naar een nieuwe 200 cm hoge douchedeur voor uw badkamer? Dan bent u bij Tegeldepot op de juiste plek. Ons assortiment biedt u diverse mogelijkheden voor uw badkamer!
Lees meer Minder tonen
Wis filters

582 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

582 producten
Wis filters

582 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

582 producten

Afmetingen douchedeur 200 cm

Douchedeuren met een hoogte van 200 cm zijn erg populair. Een hoge douchedeur van 200 cm zorgt er namelijk bijna altijd voor dat de rest van uw badkamer droog blijft. Populaire afmetingen onder onze klanten:

 • • 70x200 cm
 • • 80x200 cm
 • 90x200 cm
 • 100x200 cm
 • • 120x200 cm
 • • 140x200 cm 

Douchedeuren op maat

Als u uw badkamer zelf aan het ontwerpen en bouwen bent, dan weet u waarschijnlijk wat voor een douchedeur hier het beste bij past. Douchedeuren worden gelukkig in veel verschillende afmetingen gemaakt. Zo is er altijd wel een douchedeur op maat te vinden voor uw badkamer. Om het u gemakkelijker te maken kunt u in onze webshop filteren op de gewenste hoogte voor een douchedeur!

Voordelen en nadelen van een douchedeur 200 cm

De voor- en nadelen van een 200 cm hoge douchedeur hangen af van de hoogte van het plafond in uw badkamer. Een douchedeur met een hoogte van 200 cm is hoog genoeg dat u relaxt onder uw douche staat, wetende dat de rest van uw badkamer droog blijft! Mocht u een kleine badkamer met een laag plafond hebben dan zou u bijvoorbeeld voor een douchedeur met een 185 cm hoge glasplaat kunnen kiezen. Een douchedeur van 200 cm is eenvoudig schoon te maken, omdat u waarschijnlijk prima met een douchewisser bij de bovenkant van de glasplaat komt.

 • • Hoog genoeg dat er geen douchewater overheen gaat
 • • Niet te hoog om het glas gemakkelijk schoon te kunnen maken

Type glas douchedeur 200 cm

De douchedeuren met een hoogte van 200 cm zijn vervaardigd uit veiligheidsglas. Dit soort glas is ontzettend sterk en veilig voor in uw badkamer. Mocht het glasplaat toch breken dan verbrokkelt dit in duizenden kleine afgeronde stukjes van ongeveer een halve centimeter tot maximaal een centimeter. Als de kleine stukjes toch aan elkaar blijven kleven, dan zijn ze zo dooraderd dat ze meteen uit elkaar vallen als ze met iets in aanraking komen. Hierdoor is de kans op letsel minimaal. Bij veiligheidsglas bent u verzekerd van een bijzonder sterk glassoort!

Onderhoud douchedeur 200 cm

Douchedeuren zijn vrij eenvoudig te onderhouden. Om langdurig te genieten van de douchedeur 200 cm wordt u aangeraden om de glazen wanden dagelijks droog te trekken met een douchewisser na het douchen. Een tip: Hang de douchewisser op in de douche. Zo heeft u de trekker binnen handbereik na het douchen! Douchedeuren met een Nano antikalk coating of Easy clean zijn gemakkelijk te onderhouden. Kalk blijft dan minder snel vastkleven, waardoor u uw glazen wanden eenvoudig dagelijks kunt bijhouden met een snelle schoonmaak. Het profiel van de douchedeur kunt u met een zacht doekje afnemen.

Let op: Vermijd agressieve, zwaar chemische en zure schoonmaakmiddelen. Met een vochtig doekje en een milde schoonmaakmiddel reinigen, maakt de douchedeur weer zo goed als nieuw.

Advies douchedeur 200 cm

Mocht u geïnteresseerd zijn in een of meerdere van onze douchedeuren met een hoogte van 200 cm of advies willen van een van onze experts, dan bent u van harte welkom in onze showrooms. Wilt u online een bestelling plaatsen en advies ontvangen dan kunt u ook gerust contact opnemen met onze klantenservice!