Douchedeur hoogte van 185 cm 15 producten

Bent u op zoek naar een 185 cm hoge douchedeur voor uw badkamer? Dan bent u bij Tegeldepot op de juiste plek. Ons assortiment biedt u diverse mogelijkheden voor uw badkamer! Zoekt u een bijpassende regendouche? Ook die vindt u bij Tegeldepot.
Lees meer Minder tonen
Wis filters

15 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

15 producten
Wis filters

15 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

15 producten

Afmetingen douchedeur 185 cm

Douchedeuren met een hoogte van 185 cm zijn ideaal voor kleinere badkamers. Ongeacht welke douchedeur u aanschaft, u wilt een zo goed mogelijk afsluiting van de ruimte waar u dagelijks doucht en tot rust komt. Douchegordijnen zijn niet praktisch, omdat deze toch nog voor wateroverlast zorgen. Een douchedeur met een 185 cm hoge glazen wand is een uitstekende om de rest van uw badkamer droog te houden, zonder dat dit te veel ruimte in beslag neemt. Douchedeuren 80x185 cm en 90x185 cm zijn geschikte afmetingen voor kleinere badkamers.

Voordelen en nadelen van een douchedeur met glas hoogte 185 cm

Douchedeuren zijn ideaal om uw doucheruimte volledig te kunnen sluiten tijdens het douchen. Dit zorgt er voor dat de rest van de badkamer niet nat wordt. Kies een type deur die het meest geschikt is voor uw badkamer. Schuifdeuren met een hoogte van 185 cm zijn perfect voor als u beperkte ruimte beschikbaar heeft.

  • • De doucheruimte wordt goed afgesloten
  • • Diverse type deuren mogelijk

Type glas douchedeur 185 cm

Douchedeuren met een hoogte van 185 cm zijn vervaardigd uit veiligheidsglas. Dit soort glas is ontzettend sterk en veilig voor in uw badkamer. Mocht het glasplaat toch breken dan verbrokkelt dit in duizenden kleine afgeronde stukjes van ongeveer een halve centimeter tot maximaal een centimeter. Als de kleine stukjes toch aan elkaar blijven kleven, dan zijn ze zo dooraderd dat ze meteen uit elkaar vallen als ze met iets in aanraking komen. Hierdoor is de kans op letsel minimaal. Bij veiligheidsglas bent u verzekerd van een bijzonder sterk glassoort!

Onderhoud douchedeur 185 cm hoog

Douchedeuren zijn vrij eenvoudig te onderhouden. Om langdurig te genieten van de douchedeur 185 cm wordt u aangeraden om de glazen wand dagelijks droog te trekken met een douchewisser na het douchen. Een tip: Hang de douchewisser op in de douche. Zo heeft u de trekker binnen handbereik na het douchen! Douchedeuren met een Nano antikalk coating of Easy clean zijn gemakkelijk te onderhouden. Kalk blijft dan minder snel vastkleven, waardoor u uw douchedeur eenvoudig kunt bijhouden met een dagelijkse en kleine schoonmaak. Het profiel van de douchedeur kunt u met een zacht doekje afnemen.

Let op: Vermijd agressieve, zwaar chemische en zure schoonmaakmiddelen. Met een vochtig doekje en een milde schoonmaakmiddel reinigen, maakt de douchedeur weer zo goed als nieuw.

Douchedeuren op maat

Als u uw badkamer zelf aan het ontwerpen en bouwen bent, dan weet u waarschijnlijk wat voor een douchedeur hier het beste bij past. Douchedeuren worden gelukkig in veel verschillende afmetingen gemaakt. Zo is er altijd wel een douchedeur op maat te vinden voor uw badkamer. Om het u gemakkelijker te maken, kunt u in onze webshop filteren op de gewenste hoogte voor een douchedeur!

Advies douchedeur glas hoogte 185 cm

Mocht u geïnteresseerd zijn in één of meerdere van onze douchedeuren met een hoogte van 185 cm of advies willen van een van onze experts, dan bent u van harte welkom in onze showrooms. Wilt u online een bestelling plaatsen en advies ontvangen, dan kunt u ook gerust contact opnemen met onze klantenservice!