Douchedeuren van 90cm breed 1 producten

Een goede, kwalitatieve douchedeur is essentieel en mag niet ontbreken in het plannen van uw badkamer en de inrichting daarvan. Omdat een douchecabine dagelijks (tot wel meerdere keren) gebruikt wordt, wilt u een douchedeur kopen die daarop gemaakt is en zeker zijn van de beste kwaliteit, toch? Als u naast al deze eigenschappen ook nog eens een nieuwe douchedeur zoekt die vriendelijk is voor de portemonnee, bent u bij ons helemaal aan het juiste adres! Indien u al heeft bepaald dat de douchecabine 90x90 moet gaan zijn, zit u op deze specifieke pagina ook helemaal goed: u vindt hier een overzicht van al onze douchedeuren van 90 cm breed.

Lees meer Minder tonen
Wis filters

1 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

1 producten
Wis filters

1 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

1 producten

Zoals u zult zien hebben wij een ruime keuze aan douchedeuren. De verschillen zitten hem onder andere in de verschillende types glas, die voor het douchescherm gebruikt worden. Bij het maken van een weloverwogen keuze is het zaak om eerst te bepalen wat voor u belangrijk is. Het maakt niet uit of u nu een douchedeur van 90 cm breed zoekt voor een inloopdouche of douchecabine; wij bieden verschillende douchedeuren van 90x90 aan.

Als u op zoek bent naar een glazen douchedeur is het goed om te weten dat wij voor een douchedeur van glas, verschillende glasdiktes aanbieden en tevens ook douchedeuren in het assortiment hebben met behandeld glas. Ook kunt u filteren op glas met, of glas zonder profiel. Hecht u waarde aan veiligheidsglas, zoekt u een anti-kalkdeur of geniet rookglas uw voorkeur? U vindt het sowieso allemaal hier: wij bieden verschillende series van de beste merken aan en hebben dus echt voor ieder wat wils! Wij hebben naast schuif douchedeuren ook klapdeuren, draaideuren en vouwdeuren, met of zonder vast paneel. Teveel om op te noemen eigenlijk, kijkt u zelf maar!