Douchedeur 110 cm 38 producten

Een douchedeur wordt gebruikt om een doucheruimte waterdicht te maken. Bent u op zoek naar een douchedeur met een breedte van 110 cm voor uw badkamer? Bij Tegeldepot bieden we diverse type douchedeuren van 110 cm aan om uit te kiezen. Zoekt u nog een bijpassende regendouche voor in uw badkamer? Ook die vindt u bij Tegeldepot!
Lees meer Minder tonen
Wis filters

38 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

38 producten
Wis filters

38 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

38 producten

De verschillende type deuren 110 cm

Er zijn diverse soorten douchedeuren verkrijgbaar bij Tegeldepot. De verschillende deuren hebben hun eigen manier van sluiten. Ongeacht welke douchedeur u wilt aanschaffen, u wilt een zo goed mogelijk afsluiting van de ruimte waar u dagelijks doucht. Douchegordijnen zijn niet ontzettend praktisch, omdat deze toch nog voor wateroverlast zorgen. Soms is één deur voldoende om uw douchecabine of inloopdouche te sluiten. Daarbij is het ook mogelijk om een twee- of drietal douchedeuren te plaatsen. Dit ligt uiteraard aan de grootte van uw doucheruimte en badkamer! Dit zijn de verschillende type douchedeuren:

  • Draaideuren
  • Schuifdeuren
  • Klapdeuren
  • Vouwdeuren

Voordelen en nadelen van een douchedeur 110 cm

Douchedeuren zijn ideaal om uw doucheruimte volledig te kunnen sluiten tijdens het douchen. Dit zorgt er voor dat de rest van uw badkamer niet nat wordt. U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een nisdeur met twee pendeldeuren met een breedte van 110 cm. Heeft u een nisruimte in uw badkamer gecreëerd? Dan kunt u de perfecte doucheruimte maken door er een douchedeur te plaatsen. Het voordeel van een nisruimte is dat de douche is afgesloten van de rest van de badkamer, waardoor het water goed wordt tegengehouden. Kies een type deur die het meest geschikt is voor uw badkamer. Schuifdeuren zijn perfect voor als u beperkte ruimte beschikbaar heeft. Daarbij zijn klapdeuren ideaal voor als u uw deuren naar binnen zowel naar buiten wilt kunnen openen en sluiten.

Voordelen:

  • Doucheruimte kan goed afgesloten worden
  • Diverse typen deuren
  • Voor elke badkamer een gepaste oplossing
  • Verschillende opties mogelijk door middel van 1 of meerdere deuren

Nadelen:

  • Een douchedeur neemt ruimte in beslag

Onderhoud douchedeur 110 cm

Douchedeuren zijn vrij eenvoudig te onderhouden. Om langdurig te genieten van de douchedeur 110 cm wordt u aangeraden om de glasplaat dagelijks droog te trekken met een douchewisser na het douchen. Douchedeuren met een Nano antikalk coating of Easy clean zijn gemakkelijk te onderhouden. Kalk blijft minder snel vastkleven, waardoor u dit gemakkelijk dagelijks kunt bijhouden met een snelle schoonmaak. Een tip: Hang de douchewisser ter herinnering binnen handbereik op in de douche. Het profiel van de douchedeur kan het beste met een zacht doekje worden afgenomen.

Let op: Vermijd agressieve, zwaar chemische en zure schoonmaakmiddelen. Met een vochtige doek en een milde schoonmaakmiddel reinigen, maakt de douchedeur weer zo goed als nieuw.

Wilt u een douchedeur van 110 cm kopen?

We hebben in onze webshop diverse douchedeuren met een breedte van 110 cm. Tegeldepot heeft een breed assortiment douchedeuren van verschillende merken, maar ook uitgevoerd in diverse kleuren profielen, glassoorten etc. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. U kunt uw aankoop eenvoudig online doen. Wilt u hier graag advies over, voordat u een douchedeur van 110 cm besteld? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. U bent ook van harte welkom in de showroom.