Douchedeuren van 100cm breed 3 producten

Het kersje op de taart bij het verbouwen van de badkamer is toch wel het plaatsen van een mooie en geschikte nieuwe douchedeur. Een goede, kwalitatieve douchedeur is onmisbaar en mag niet ontbreken in het plannen van uw badkamer en de inrichting daarvan. Bekijk hier ons overzicht van al onze douchedeuren van 100 cm breed. Wij bieden verschillende douchedeuren van 100 cm aan.

Lees meer Minder tonen
Wis filters

3 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

3 producten
Wis filters

3 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

3 producten

Of u nu op zoek bent naar een glazen douchedeur van 100 cm breed voor uw douchebak of douchecabine, of naar een douchewand voor bijvoorbeeld uw inloopdouche, in ons ruime assortiment vindt u het allemaal. Heeft u er al over nagedacht of u waarde hecht aan veiligheidsglas, graag een anti-kalkdeur heeft en of uw voorkeur uitgaat naar het warm aandoende rookglas? Wij hebben klapdeuren die naar binnen en buiten kunnen, draaideuren, schuifdeuren, vouwdeuren en al dan wel niet vouwbare nisdeuren.

Met of zonder vast paneel in verschillende uitvoeringen. Wij bieden douchedeuren in 100 cm breed, die met rasters of stroken gedecoreerd zijn en in glas met of zonder profiel. Teveel om op te noemen eigenlijk, kijkt u zelf maar! Heeft u al een idee van welke douchedeur 100 cm u graag zou bekijken? Maak dan vooral gebruik van ons overzichtelijke filter links op de pagina. Meteen even een passende kraan of goot scoren kan ook gewoon bij ons, weer iets dat u af kunt vinken.

En wat dacht u van al die inspirerende badkamer accessoires om gewoon even wat badkamer ideeën op te doen?