Douche Pendeldeuren 62 producten

Een prachtige pendeldeur is een perfecte optie als nisdeur! Bij Tegeldepot verkopen we prachtige, hoge kwaliteit pendeldeuren van merken als Sealskin en Sanilux.

Bij bestelling van een klapdeur/pendeldeur krijgt u van Tegeldepot een gratis verzending!

Lees meer Minder tonen
Wis filters

62 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

62 producten
Wis filters

62 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

62 producten

Wat is een pendeldeur?

Een pendeldeur bestaat uit twee delen die vaak van binnen naar buiten openen. Een pendeldeur wordt ook wel een klapdeur genoemd. De dubbele pendeldeur worden vaak gebruikt bij douches als een afsluiting tussen de douche en de rest van de ruimte.

Het pendeldeuren assortiment bij Tegeldepot

Bij Tegeldepot verkopen we verschillende 2-delige klapdeuren. Een klapdeur bestaande uit twee delen in plaats van één deel zorgt ervoor dat er minder van de doorgang wordt belemmerd als u uit de douche stapt. En dat is wel zo prettig in een druk huishouden. We verkopen goedkope pendeldeuren en luxe pendeldeuren zoals de Get Wet by Sealskin I AM nisdeur met 2 pendeldeuren. Deze pendeldeuren zijn voorzien van mat zwarte scharnieren en grepen. Daarnaast zijn deze klapdeuren gemaakt van 8mm veiligheidsglas en voorzien van een antikalk behandeling.

Glazen pendeldeuren met veiligheidsglas én anti kalk behandeling

Een nadeel van glazen pendeldeuren is voor veel mensen het dagelijkse onderhoud. Tegenwoordig worden veel glazen deuren behandeld met een EasyClean coating of een NANO antikalk coating. Dit is een hydrofobe én vuilafstotende behandeling, die ervoor zorgt dat u juist minder tijd kwijt bent aan het reinigen van uw badkamer. In een moderne complete badkamer kan een klapdeur met antikalk behandeling dan ook niet ontbreken. Onze glazen klapdeuren zijn gemaakt van 6mm veiligheidsglas of 8mm veiligheidsglas. Deze glassoort is veel sterker en beter bestand tegen een val dan normaal glas. Daarnaast brokkelt het glas, waardoor het veiliger is in de badkamer.

Pendel douchedeur kopen bij Tegeldepot

Op zoek naar een pendel douchedeur met antikalk en 8mm veiligheidsglas? Als u glazen pendeldeuren wilt kopen voor in uw douche nis, bent u bij Tegeldepot aan het juiste adres. Een douche pendeldeur is een perfecte optie voor zowel grote badkamers als kleine badkamers. De Wiesbaden dubbele pendeldeur gaat bijvoorbeeld perfect samen met een inbouw regendouche of met een mooie opbouw douchekop.

Naast pendeldeuren verkopen we ook andere douche onderdelen zoals glijstangsets, infrarood sunshowers en douchegoten. Bij iedere bestelling vanaf €150,- krijgt u van Tegeldepot een gratis levering. Heeft u vragen over één van onze klapdeuren? Neem dan contact met ons op! U kunt ook altijd langskomen in onze showroom te Zeewolde. Hier kunt u uw ideale dubbele pendeldeur in nis bewonderen!