Douchedeur met 1 schuifdeur 111 producten

Een douchedeur met een schuifdeur is een geweldige keuze voor in badkamer met weinig loopruimte. Dit type deur zorgt ervoor dat u niet de doorgang blokkeert met een openzwaaiende douchedeur. Bij Tegeldepot verkopen we schuifdeuren van o.a. Boss & Wessing, Aqualux en Lacus. Bij een aankoop van een schuif douchedeur krijgt u van ons altijd een gratis verzending!

Lees meer Minder tonen
Wis filters

111 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

111 producten
Wis filters

111 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

111 producten

De collectie schuif douchedeuren van Tegeldepot

Bij Tegeldepot verkoopt u diverse soorten douche schuifdeuren. We nemen in ons assortiment altijd budget opties en luxe opties op. Daarnaast kijken we ook altijd naar de verschillende badkamertrends en naar opties voor kleine huishoudens en grote huishoudens. Zo verkopen we als budget optie de hoge kwaliteit Aqualux Shine schuifdeur 100x18cm met 6mm veiligheidsglas en anti kalk coating. Dit is één van de vele glazen schuifdeuren in ons assortiment, voorzien van helder veiligheidsglas. Maar we verkopen ook prachtige producten met spiegelglas. Deze spiegelglas schuifdeuren geven meer privacy én fungeren tegelijk als spiegel. Een product zoals de Lacus Capri nisdeur 120x210 cm met 8mm nano spiegelglas is dan ook een perfecte optie voor een druk huishouden of groot gezin.

Niet zomaar glas, maar veiligheidsglas mét anti kalk bescherming

Een schuifdeur gemaakt van normaal glas is niet de meest veilige keuze voor een badkamer. Bij Tegeldepot koopt u een schuif douchedeur gemaakt van 6mm of 8mm veiligheidsglas. Helder veiligheidsglas is sterker dan normaal glas en brokkelt i.p.v. dat het glas breekt. Daarnaast zijn veel van de schuifdeuren die we verkopen bij Tegeldepot voorzien van een anti kalk coating. Dit kan een EasyClean coating of een NANO antikalk coating zijn. Behandeld NANO glas zorgt ervoor dat glazen schuifdeuren hydrofoob en vuil-afstotend zijn. De glazen deuren zijn daarnaast ook makkelijker schoon te maken.

Schuifdeur kopen bij Tegeldepot

Wilt u graag schuifdeuren van glas of spiegelglas kopen? Dat doet u zeer eenvoudig en snel op Tegeldepot.nl! U kunt afrekenen met veilige betaalmethodes als iDeal en PayPal. Bij iedere bestelling vanaf €150,- wordt uw bestelling gratis bezorgd. Dit betekent dat iedere nisdeur schuifdeur gratis wordt bezorgd! Bij ieder product staat aangegeven hoeveel jaar garantie u heeft op een glazen schuifdeur. Naast een schuif douchedeur kunt u ook bij Tegeldepot terecht voor een douche accessoires, complete douchecabines en nog veel meer! Heeft u vragen over onze schuifdeuren? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen u graag.