Vierkante douchecabine

De moderne vierkante douchecabine is dé perfecte optie voor kleine badkamers. In onze webshop kunt u prachtige vierkante douchecabines kopen van o.a. de high quality merken Sealskin, Best Design en Boss & Wessing

En bij de aankoop van een vierkante douchecabine krijgt u van ons altijd een gratis verzending.

Wis filters

147 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

147 producten
Wis filters

147 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

147 producten

De verschillende vierkante douchecabine designs

Iedere badkamer is uniek qua afmetingen en stijl. Daarnaast is dé perfecte douchecabine vierkant voor u afhankelijk van uw gezinssamenstelling. Staat u ’s ochtends met zijn allen in de badkamer? Dan is een gesloten douchecabine met middenband een manier om onder de douche toch een beetje privacy te creëren. Heeft u een klein huishouden en spreekt de trend van de zwarte profielen u aan? De prachtige Sealskin vierkante douchecabine 90x90 cm met 8mm veiligheidsglas is dan een geweldige keuze.

Welke type deur kiest u?

We verkopen vierkante douchecabines met verschillende type deuren. U kunt kiezen voor één klapdeur, twee klapdeuren, één schuifdeur of twee schuifdeuren. We raden schuifdeuren aan bij een douchecabine voor een badkamer met een kleine vrije doorgang. Of kies voor een douchecabine vierkant met draaideur, waardoor de draaideur de doorgang niet belemmert.

Kies voor hygiënisch en veilig bij vierkante douchecabines

Tijdens het douchecabines gebruikt u waarschijnlijk zeep, shampoo, conditioner en misschien wekelijks ook een scrub. Deze toiletartikelen en kalk kunnen lelijke aanslag op uw glazen douchecabine veroorzaken. Sanitair merken voorzien de prachtige glazen douchecabines steeds vaker van een antikalk helder glas coating. Bij Tegeldepot verkopen we vierkante douchecabines met NANO Antikalk coating of een EasyClean coating. Het is niet alleen belangrijk dat uw douchecabine vierkant schoon is én blijft, het is ook belangrijk dat een douchecabine veilig is. Het glas van onze modellen is veiligheidsglas. Dit betekent dat het glas een stuk sterker is en heel goed tegen temperatuurverschillen kan, zonder te barsten. Mocht er schade ontstaan aan een vierkante douchecabine met 8mm veiligheidsglas is dat vaak geen probleem. De glazen panelen zullen nooit uiteenspatten, maar brokkelen uiteen. We verkopen vierkante douchecabines met 4mm veiligheidsglas t/m 10mm dik veiligheidsglas.

Klantgerichte service van Tegeldepot

Wilt u een prachtige vierkante douchecabine kopen met chrome profielen van Get Wet by Sealskin? Dat doet u op Tegeldepot.nl! U koopt gemakkelijk de perfecte onderdelen voor in iedere badkamer en toilet ruimte. Heeft u een vraag over een moderne douchecabine of wilt u weten hoeveel jaar garantie er op een bepaald product zit? Neem contact op met onze klantenservice of kijk bij onze veelgestelde vragen! Naast prachtige vierkante douchecabines met dik veiligheidsglas kunt u ook op Tegeldepot.nl terecht voor een kwartronde gesloten douchecabine, inloopdouche en voor douche accessoires zoals een wisser. Bij een bestelling vanaf €150,- ontvangt u van Tegeldepot altijd een gratis verzending