Douchecabine Kwartrond

Een kwartronde douchecabine is een prachtige toevoeging in zowel een kleine badkamer als een grote badkamer. De douchecabine kwartrond is modern en voorzien van helder glas, hierdoor lijkt een badkamer ruimtelijker. Bij Tegeldepot kunt u prachtige kwartronde douchecabines kopen van bekende high quality merken als Sealskin en Aqualux.

Bij een bestelling boven de €150,- krijgt u altijd een gratis verzending!

Wis filters

58 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

58 producten
Wis filters

58 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

58 producten

Het ontwerp van de kwartronde douchecabine

Kwartronde douchecabines bestaan, zoals de naam al zegt, uit een kwart van een cirkel. De mooie ronding van cabine zorgt ervoor dat de douchecabine perfect geschikt is om in een hoek te plaatsen. In een huishouden met kleine kinderen, of een druk huishouden, zorgt een kwartronde douchecabine er ook voor dat niemand zich stoot aan scherpe punten. Dit kan wel het geval zijn bij vierkante douchecabines.

Waar moet u op letten bij de aankoop van een kwartronde douchecabine?

Bij de aankoop van een douchecabine kwartrond is het belangrijk om op een paar punten te letten. Dit zijn de afmeting van de kwartronde douchecabine, het soort kwartronde douchedeuren, de hoogte van de douchecabine en de dikte van het glas. Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar de maat. Zo kunt u bij Tegeldepot kiezen uit het product kwartronde douchecabine 80x80 cm, maar we hebben ook de douchecabine kwartrond 100x100. En dat is toch een aardig verschil.

Bij uw kwartronde douchecabine kunt u kiezen voor verschillende soorten deuren. Zo bieden we kwartronde douchecabines aan met schuifdeuren en klapdeuren. Van 1-delig tot 4-delig! Het is net waar u de voorkeur aan geeft qua type deur in uw badkamer. De hoogte is afhankelijk van de hoogte van uw badkamerplafond. Meet goed uit hoeveel ruimte u overhoudt tot het plafond. Kies voor minimaal 10 cm verschil tussen uw kwartronde douchecabine en uw badkamerplafond. Als laatste behandelen we de glasdikte. We verkopen cabines vanaf 3mm veiligheidsglas t/m 8mm veiligheidsglas. Dit is altijd helder veiligheidsglas wat tegen een stootje kan.

De glasbehandeling of coating van een kwartronde douchecabine

Bij Tegeldepot bieden we kwaliteitsproducten aan, voor ieder budget. Bij iedere glazen douchecabine kwartrond is het belangrijk om na iedere douchebeurt het glas met een wisser af te nemen. Hierdoor krijgt kalk geen kans om uw douchedeuren aan te tasten.

Verschillende sanitair merken behandelen kwartronde douchedeuren met een speciale glasbehandeling als de EasyClean coating en de NANO Antikalk coating. Hierdoor worden deuren beschermd tegen kalk en de aanslag van badartikelen. Het schoonmaken van uw complete douchecabine wordt hierdoor ook makkelijker.

Behulpzame service van Tegeldepot

Bent u op zoek naar een Sealskin kwartronde douchecabine of wilt u de Bruynzeel douchecabine kwartrond kopen? Misschien wel met chromen profielen? Tegeldepot is de partij die u zoekt! Bij iedere bestelling vanaf €150,- krijgt u van ons altijd een gratis verzending.

Heeft u een vraag over een van onze kwartronde douchecabines? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen u graag aan meer informatie.

Wilt u graag een bepaalde douchecabine kwartrond in het echt bekijken? Bezoek onze supergrote Tegeldepot showroom in Zeewolde!

Naast een kwartronde gesloten douchecabine bent u bij Tegeldepot ook aan het juiste adres voor douche accessoires, spiegels met verlichting, dubbele wastafels en de complete inrichting van iedere badkamer of toiletruimte.