Douchecabine met Spiegelglas 1103 producten

Bent u op zoek naar de perfecte douchecabine voor uw badkamer? Dan zijn er een aantal keuzes die gemaakt moeten worden. Zo zijn de vorm en afmeting essentieel voor een geschikte douchecabine. Wat nog meer van belang is het glas soort van de douchecabine. Bij Tegeldepot kunt u kiezen uit diverse type glas. Kies voor een douchecabine met spiegelglas voor een luxe uitstraling en extra privacy!
Lees meer Minder tonen

1103 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

1103 producten

1103 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

1103 producten

Voordelen en nadelen van een douchecabine met spiegelglas

Een douchecabine met spiegelglas is vanzelfsprekend gespiegeld en heeft als voordeel dat het uw badkamer groter doet lijken. Het heeft hetzelfde effect als een grote badkamerspiegel. Een douchecabine met spiegelglas is ook ideaal voor als u meer privacy wilt tijdens het douchen. Daarnaast kunt u de glazen douchecabine met spiegelglas ook gelijk als passpiegel gebruiken. Een multifunctionele douchecabine dus!

Voordelen douchecabine met spiegelglas:

 • Zorgt voor privacy
 • Badkamer oogt groter
 • Fungeert ook als passpiegel

Nadeel:

 • Gevoelig voor chemische schoonmaakmiddelen

Onderhoud douchecabine met spiegelglas

Net als bij het profiel van een douchecabine willen wij u aanraden de glazen platen van de douchecabine dagelijks na het douchen af te spoelen met koud water en droog te trekken met een douchewisser. Ook douchecabines met glasbehandeling dienen bijgehouden te worden voor een lange levensduur. Let op: Een milde schoonmaakmiddel is voldoende om de douchecabine af te nemen.