Douchecabine met Rookglas 1103 producten

Bent u op zoek naar de perfecte douchecabine voor uw badkamer? Dan zijn er een aantal keuzes die gemaakt moeten worden. Zo zijn de vorm en afmeting essentieel voor een geschikte douchecabine. Wat nog meer van belang is het glas soort van de douchecabine. Bij Tegeldepot kunt u kiezen uit diverse type glas. Kies voor een douchecabine met rookglas voor een bijzonder effect in uw badkamer!
Lees meer Minder tonen

1103 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

1103 producten

1103 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

1103 producten

Voordelen en nadelen van een douchecabine met rookglas

Een douchecabine met rookglas geeft een bijzonder effect in de badkamer. Het glas van de douchecabine is bewerkt waardoor het glas een donker gloed heeft. Dit kan een bruine of donkergrijze kleur hebben. Ondanks dat het rookglas donker is, laat het wel voldoende licht door. Hierdoor heeft u genoeg licht en hoeft u niet in het donker te douchen.

Voordelen met rookglas:

 • • Meer privacy
 • • Bijzonder effect

Nadeel:

 • • Niet met alles mooi te combineren

Onderhoud douchecabine met rookglas

Net als bij het profiel van een douchecabine willen wij u aanraden de glazen platen van de douchecabine dagelijks na het douchen af te spoelen met koud water en droog te trekken met een douchewisser. Ook douchecabines met glasbehandeling dienen bijgehouden te worden voor een lange levensduur. Let op: Een milde schoonmaakmiddel is voldoende om de douchecabine af te nemen.