Douchecabine met Middenband 1113 producten

Bent u op zoek naar de perfecte douchecabine voor uw badkamer? Dan zijn er een aantal keuzes die gemaakt moeten worden. Zo zijn de vorm en afmeting essentieel voor een geschikte douchecabine. Wat nog meer van belang is het glas soort van de douchecabine. Bij Tegeldepot heeft u keuze uit diverse type glas. Een douchecabine met middenband is een combinatie van helder en matglas.
Lees meer Minder tonen

1113 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

1113 producten

1113 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

1113 producten

Voordelen en nadelen van een douchecabine met middenband

Een douchecabine met middenband is een combinatie van helder en mat glas. Wanneer u wel graag een douchecabine met helder glas wilt, maar dit te doorzichtig vindt, dan kunt u ook kiezen voor een douchecabine met middenband. Hier zit er een strook matglas bij in het midden van de douchecabine. Ideaal van een douchecabine met middenband is dat u iets meer privacy heeft, maar de douche er nog steeds ruimtelijk uitziet.

Voordelen douchecabine met middenband:

 • • Zorgt voor iets meer privacy
 • • Oogt groter

Nadeel:

 • • Hoogte van de middenband kunt u niet zelf bepalen

Onderhoud douchecabine met middenband

Net als bij het profiel van een douchecabine willen wij u aanraden de glazen platen van de douchecabine dagelijks na het douchen af te spoelen met koud water en droog te trekken met een douchewisser. Ook douchecabines met glasbehandeling dienen bijgehouden te worden voor een lange levensduur.