Douchecabine met Matglas / Melkglas 1114 producten

Bent u op zoek naar de perfecte douchecabine voor uw badkamer? Dan zijn er een aantal keuzes die gemaakt moeten worden. Zo zijn de vorm en afmeting essentieel voor een geschikte douchecabine. Wat nog meer van belang is het glas soort van de douchecabine. Bij Tegeldepot kunt u kiezen uit diverse type glas. Kies voor een douchecabine met matglas of melkglas voor extra privacy in uw doucheruimte.
Lees meer Minder tonen

1114 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

1114 producten

1114 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

1114 producten

Voordelen en nadelen van een douchecabine met matglas / melkglas

Een douchecabine met matglas ofwel melkglas is een geschikte keuze als u wat meer privacy voor uw doucheruimte wilt. Het matglas zorgt er voor dat u weinig details ziet. Dit is ontzettend handig voor wanneer u de badkamer met meerdere mensen deelt. Een douchecabine met matglas of melkglas laat nog wel veel licht door, zodat u niet in het donker staat te douchen. Een douchecabine met matglas of melkglas is niet alleen handig, maar ook een stijlvolle keuze! 

Voordelen douchecabine matglas:

 • • Extra privacy
 • • Laat nog voldoende licht door

Nadeel:

 • • Kan het design van de badkamer onderbreken  

Onderhoud douchecabine met matglas / melkglas

Net als bij het profiel van een douchecabine willen wij u aanraden de glazen platen van de douchecabine dagelijks na het douchen af te spoelen met koud water en droog te trekken met een douchewisser. Ook douchecabines met glasbehandeling dienen bijgehouden te worden voor een lange levensduur.