Douchecabine met Helder Glas 2 producten

Bent u op zoek naar de perfecte douchecabine voor uw badkamer? Dan zijn er een aantal keuzes die gemaakt moeten worden. Zo zijn de vorm en afmeting essentieel voor een geschikte douchecabine. Wat nog meer van belang is het glas soort van de douchecabine. Bij Tegeldepot heeft u keuze uit diverse type glas. Helder glas is hiervan het meest gebruikelijk.
Lees meer Minder tonen
Wis filters

2 producten

per pagina
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

2 producten
Wis filters

2 producten

per pagina
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

2 producten

Voordelen en nadelen van een douchecabine met helder glas

Helder glas is het standaard glas wat bij een douchecabine komt. Dit is over het algemeen de goedkoopste optie voor een glazen douchecabine, omdat dit verder ook niet bewerkt is. Door een douchecabine met helder glas te gebruiken zal uw badkamer groter ogen, aangezien het glas doorzichtig is en u er dwars doorheen kunt kijken. Het nadeel is wel dat het transparante glas weinig privacy geeft tijdens het douchen. Dit kan eventueel een probleem zijn als u de badkamer met meerdere mensen deelt. Als u toch liever een douchecabine wilt die iets meer privacy geeft, dan zou u bijvoorbeeld voor een douchecabine met middenband kunnen kiezen. Een douchecabine met matglas ofwel melkglas en chinchilla glas zijn ook goede opties.

Voordelen douchecabine met helder glas:

  • • Oogt groter
  • • Goedkoopste optie

Nadeel:

  • • Weinig privacy

Onderhoud douchecabine met helder glas

Net als bij het profiel van een douchecabine willen wij u aanraden de glazen platen van de douchecabine dagelijks na het douchen af te spoelen met koud water en droog te trekken met een douchewisser. Ook douchecabines met glasbehandeling dienen bijgehouden te worden voor een lange levensduur.