Douchecabine met Chinchilla Glas 1114 producten

Bent u op zoek naar de perfecte douchecabine voor uw badkamer? Dan zijn er een aantal keuzes die gemaakt moeten worden. Zo zijn de vorm en afmeting essentieel voor een geschikte douchecabine. Wat nog meer van belang is het glas soort van de douchecabine. Bij Tegeldepot heeft u keuze uit diverse type glas. Chinchilla is een type glas met structuur wat voor een ander sfeer in uw badkamer zorgt dan bijvoorbeeld helder glas.
Lees meer Minder tonen

1114 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

1114 producten

1114 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

1114 producten

Voordelen en nadelen van een douchecabine met chinchilla glas

Chinchilla glas is een soort figuurglas. Het is helder glas waar aan één zijde een motief in gedrukt is. De chinchilla glas voelt aan de figuur of structuur kant wat ruwer aan dan aan de andere kant. De andere zijde voelt aan als gewoon glas. Wanneer u er doorheen kijkt, wordt het beeld een beetje vervormd. Bij chinchilla glas zijn de kleuren en vormen nog wel zichtbaar, maar de details ontbreken. Een douchecabine met chinchilla glas geeft ook iets meer privacy dan helder glas en kan een leuk effect geven.

Voordelen douchecabine met chinchilla:

 • • Geen standaard glas
 • • Het glas draagt bij aan de sfeer in de badkamer

Nadeel:

 • • Geeft iets meer privacy, maar niet volledig

Onderhoud douchecabine met chinchilla glas

Net als bij het profiel van een douchecabine willen wij u aanraden de glazen platen van de douchecabine dagelijks na het douchen af te spoelen met koud water en droog te trekken met een douchewisser. Ook douchecabines met glasbehandeling dienen bijgehouden te worden voor een lange levensduur.