Douchecabine Onbehandeld Glas 1 producten

Er komt heel wat kijken bij het kopen van de perfecte douchecabine voor uw badkamer. Zo zijn de vorm en afmeting essentieel voor een geschikte douchecabine. Wat nog meer van belang is het glas soort van de douchecabine. Bij Tegeldepot hebben de meeste douchecabines in ons assortiment een type glasbehandeling, maar ons assortiment bevat ook douchecabines met onbehandeld glas.
Lees meer Minder tonen
Wis filters

1 producten

per pagina
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

1 producten
Wis filters

1 producten

per pagina
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

1 producten

Het kopen van een douchecabine met onbehandeld glas

De douchecabines in ons assortiment bevatten voornamelijk een Nano antikalk coating of een Easy clean coating om het glas te beschermen tegen kalk en ander soort vuil. Uiteraard willen we u de keuze geven of u een douchecabine met glasbehandeling of onbehandeld glas aanschaft. U kunt eventueel ook achteraf, na uw aankoop een glasbehandeling laten aanbrengen.

U vindt alle opties douchecabines met onbehandeld glas of met glasbehandeling in onze webshop! Heeft u liever extra advies voordat u een douchecabine gaat bestellen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. U bent natuurlijk ook van harte welkom in de showroom.