Douchecabine 90x90 cm 12 producten

Bent u op zoek naar een nieuwe douchecabine? Bij Tegeldepot kunt u terecht voor een ruim aanbod aan douchecabines in diverse afmetingen. Een douchecabine van 90x90 cm is een fijne afmeting voor in de badkamer. Ons assortiment bevat veel verschillende douchecabines met de afmeting 90x90 cm om uit te kiezen. Zoekt u een bijpassende douchebak of regendouche voor bij de douchecabine? Ook die vindt u bij Tegeldepot!;

Lees meer Minder tonen
Wis filters

12 producten

per pagina
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

12 producten
Wis filters

12 producten

per pagina
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

12 producten

Voordelen en nadelen van een douchecabine 90x90 cm

De douchecabine 90x90 is de meest populaire afmeting voor een douchecabine. De douchecabine is lekker ruim en u houdt genoeg ruimte over voor doucheaccessoires. Doordat de douchecabine 90x90 zo een populaire afmeting is voor douchecabines zijn er verschillende varianten hiervan verkrijgbaar. De douchecabines 90x90 cm zijn uitgevoerd met verschillende soorten deuren. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een douchecabine met draaideur, schuifdeur of klapdeur. Elk type deur heeft zijn eigen voordelen. In ruime badkamers zou een klapdeur of draaideur goed passen, in kleinere badkamers is een schuifdeur het handigst. Het hangt natuurlijk ook af van wat u zelf het beste vindt passen.

Voordelen Douchecabine 90x90 cm:

  • • Veel opties
  • • Ruime douchecabine

Nadelen:

  • • Net te krap voor twee personen

Wilt u een gesloten of complete douchecabine van 90x90 cm kopen?

We hebben in onze webshop diverse douchecabines met een 90x90 cm afmeting. Douchecabines van verschillende merken, maar ook uitgevoerd in diverse kleur profielen, vormen, glasafwerking etc. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Wilt u hier graag hulp bij dan adviseren we u graag in de showroom. Of neem contact op met onze klantenservice!