Douchecabine 80x80 cm 1 producten

Bent u op zoek naar een nieuwe douchecabine? Bij Tegeldepot kunt u terecht voor een ruim aanbod aan douchecabines in diverse afmetingen. De douchecabine 80x80 cm is één van de populairste afmetingen voor in de badkamer. Zoekt u een bijpassende douchebak of regendouche voor bij de douchecabine? Ook die vindt u bij Tegeldepot!

Lees meer Minder tonen
Wis filters

1 producten

per pagina
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

1 producten
Wis filters

1 producten

per pagina
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

1 producten

Voordelen en nadelen van de 80x80 cm douchecabine

Een voordeel van een 80x80 douchecabine is, dat het een geschikte afmeting is voor als u ruimte wilt besparen in uw badkamer. Een van de meest gebruikelijke douchecabine maten is een douchecabine van 80x80 cm. De afmeting 80x80 cm past perfect in kleinere badkamers en biedt ook voldoende bewegingsvrijheid. Een nadeel is wel dat de douchecabine niet groot genoeg is voor een eventuele tweede persoon.

Voordelen Douchecabine 80x80:

  • Ruimtebesparend
  • Ideaal voor kleine badkamers
  • Klein, maar biedt genoeg bewegingsruimte

Nadeel:

  • Niet voldoende ruimte voor twee personen

Geïnteresseerd in een gesloten of complete douchecabine van 80x80 cm?

We hebben in onze webshop diverse douchecabines met een 80x80 cm afmeting. Douchecabines van verschillende merken, maar ook uitgevoerd in diverse kleuren, profielen, vormen, glasafwerking etc. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Wilt u hier graag hulp bij dan adviseren we u graag in de showroom. Of neem contact op met onze klantenservice!