Douchecabine 140x90 cm 1 producten

Bent u op zoek naar een extra grote douchecabine voor uw badkamer? Dan is de douchecabine 140x90 een uitstekende keuze. De afmeting is belangrijk vanwege de grootte van uw badkamer. De kleur en soort profiel zijn ook van belang. De kleur en profiel dragen bij aan de sfeer en het interieur van uw badkamer! Tegeldepot heeft daarom verschillende varianten van de douchecabine 140x90 cm. Voor iedere badkamer een geschikte optie!
Lees meer Minder tonen
Wis filters

1 producten

per pagina
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

1 producten
Wis filters

1 producten

per pagina
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

1 producten

De voordelen en nadelen van een douchecabine 140x90 cm

De douchecabine 140x90 heeft de ideale afmeting om comfortabel te douchen. De lengte van 140 cm en de breedte 90 cm bieden u veel bewegingsruimte. De rechthoekige vorm is eenvoudig in een hoek te plaatsen, maar ook langs een lange badkamermuur. Een douchecabine is ideaal om uw badkamer droog te houden. Een afgesloten of complete douchecabine zorgt er voor dat het douchewater binnen de doucheruimte blijft. Daarnaast oogt een rechthoekige en grotere douchecabine van 140x90 cm ook erg ruimtelijk. Een nadeel is dat een klapdeur of draaideur meer ruimte in beslag neemt. Houdt daar rekening mee bij het bestellen van de gewenste doucheruimte.

Voordelen douchecabine 140x90 cm:

  • • Veel bewegingsruimte
  • • Geschikt voor de hoek en langs een lange muur
  • • Oogt ruimtelijk

Nadelen:

  • • Genoeg plek nodig om de deur(en) te openen

Wilt u een douchecabine van 140x90 cm kopen? Bestel dan snel en eenvoudig online.

Waar u rekening mee wilt houden bij het kopen van een douchecabine 140x90 is of u de juiste afmeting kiest voor uw badkamer. Het beste is als u voldoende plek over houdt voor een looppad en ook voor een klap of draaideur, tenzij u voor een schuifdeur kiest. Een schuifdeur is ook een uitstekende keuze. Dit neemt minder plek in beslag. Ook de hoogte van de douchecabine 140x90 is goed om rekening mee te houden. Een hoogte van 200 cm is gebruikelijk, dit past in de meeste badkamers. Verder spelen de kleur en vorm een belangrijke rol voor het interieur in uw badkamer.

U vindt alle opties in onze webshop! Heeft u liever extra advies voordat u een douchecabine 140x90 cm gaat bestellen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. U bent natuurlijk ook van harte welkom in de showroom.