Douchecabine 120x90 cm 1 producten

Bent u op zoek naar een douchecabine 120x90 cm voor uw badkamer? U kunt bij Tegeldepot terecht voor diverse designs douchecabines in de afmeting 120x90 cm. Een douchecabine is ideaal om uw badkamer droog te houden. Een afgesloten of complete douchecabine zorgt er voor dat het douchewater binnen de doucheruimte blijft.
Lees meer Minder tonen
Wis filters

1 producten

per pagina
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

1 producten
Wis filters

1 producten

per pagina
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

1 producten

Wat zijn de voordelen en nadelen van een douchecabine 120x90?

Een douchecabine 120x90 cm is een smalle douchecabine die tegelijkertijd veel ruimte in de lengte biedt. Het fijne van een rechthoekige douchecabine is dat de rechte lijnen er voor zorgen dat het overal langs de badkamermuur geplaatst kan worden. Als u een ruime maar smalle badkamer heeft dan is de douchecabine 120x90 een geschikte keuze. U neemt dan niet te veel van de loopruimte in beslag. Een nadeel is dat een douchecabine met klapdeur of draaideur wel meer ruimte in beslag neemt, bij het openen en sluiten van de douchecabine. Heeft u beperkt ruimte in uw badkamer, dan kunt u voor een douchecabine 120x90 met schuifdeur kiezen. Houdt hier rekening mee bij het bestellen van uw gewenste douchecabine.

Voordelen douchecabine 120x90 cm:

  • • Voldoende bewegingsruimte
  • • Smal genoeg voor een kleine badkamer
  • • Rechte lijnen

Nadelen:

  • • Genoeg ruimte nodig om de deur(en) te openen

Wilt u een gesloten of complete douchecabine van 120x90 cm kopen?

We hebben in onze webshop diverse douchecabines met een de afmeting 120x90 cm. Douchecabines van verschillende merken, maar ook uitgevoerd in diverse kleuren, profielen en vormen. Er zijn verschillende mogelijkheden. Wilt u een gesloten of een complete douchecabine 120x90 cm met douchebak en douchegarnituur etc. kopen? U vindt alle opties voor uw badkamer in onze webshop. Heeft u liever extra advies voordat u een douchecabine 120x90 cm online besteld? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. U bent natuurlijk ook van harte welkom in de showroom.