Douchecabines van 120x80 26 producten

Bent u op zoek naar een douchecabine om de verbouwing van uw badkamer, maar ook uw douchebak goed mee af te sluiten?

U weet al dat de afmeting van de cabine 120x80 cm moet zijn? Kijkt u dan vooral even verder op onze pagina’s met douchecabines van 120x80 cm.

Lees meer Minder tonen
Wis filters

26 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

26 producten
Wis filters

26 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

26 producten

Zoals u ziet hebben wij diverse modellen, met een divers aantal deuren in ons assortiment. Dus of u nu een goedkope douchecabine zoekt in rechthoek of kwartrond, kijkt u zeker nog even op uw gemak verder. Wat de douchecabines met afmeting 120x80 cm overigens wel met elkaar gemeen hebben, is het feit dat het zich goed laat vertoeven, in een douchecabine van 120x80 cm, omdat deze lekker veel ruimte biedt.

Wel zijn er dan weer verschillen in het type glas dat wij aanbieden. Zo kunt u bij ons kiezen uit onbehandeld glas, glas met EasyClean coating of NANO antikalk coating. De naam zegt het eigenlijk al; door een glasbehandeling laat een glazen douchecabine zich ontzettend makkelijk stralend schoon houden!

Ook in de glasdikte zitten verschillen, maar een ding kunt u van ons aannemen, stevig en veilig zijn ze allemaal. Vind hier een douchecabine compleet naar uw wensen in de afmeting 120x80 cm. Nog aan het tobben over de maat of wellicht nog een klein beetje ruimte over? Wij hebben ook een heel mooi aanbod in douchecabines van 120x90 cm voor u klaar staan!

En had u al gedacht aan een passende douchekraan?