Douchecabine 120x100 cm 4 producten

Wilt u een douchecabine 120x100 cm kopen voor uw badkamer? Tegeldepot biedt een ruim assortiment aan douchecabines! De afmeting van een douchecabine is belangrijk vanwege de ruimte in uw badkamer. De kleur en soort profiel zijn ook van belang. De kleur en profiel dragen bij aan de sfeer en het interieur van uw badkamer. Tegeldepot heeft daarom verschillende varianten van de douchecabine 120x100 cm. Voor iedere badkamer een geschikte optie!
Lees meer Minder tonen
Wis filters

4 producten

per pagina
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

4 producten
Wis filters

4 producten

per pagina
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

4 producten

Wat zijn de voordelen en nadelen van een douchecabine 120x100 cm?

De douchecabine 120x100 heeft de ideale afmeting om comfortabel te douchen. De lengte van 120 cm en de breedte 100 cm biedt u veel bewegingsruimte. De rechthoekige vorm is eenvoudig in een hoek te plaatsen, maar ook langs een lange badkamermuur. Daarnaast oogt een rechthoekige en grotere douchecabine van 120x100 cm ook erg ruimtelijk. Een nadeel is dat een douchecabine met klapdeur of draaideur wel meer ruimte in beslag neemt bij het openen en sluiten van de douchecabine. Houdt daar rekening mee bij het bestellen van de gewenste douchecabine.

Voordelen douchecabine 120x100 cm:

  • • Veel bewegingsruimte
  • • Geschikt voor de hoek en langs een lange muur
  • • Oogt ruimtelijk

Nadelen:

  • • Genoeg ruimte nodig om de deur(en) te openen

Wilt u een douchecabine van 120x100 cm kopen? Bestel dan snel en eenvoudig online.

Waar u rekening mee wilt houden bij het kopen van een douchecabine is of u de juiste afmeting kiest voor uw badkamer. Het beste is als u voldoende ruimte over houdt voor een looppad en ook voor een klap of draaideur, tenzij u voor een schuifdeur kiest. Een schuifdeur is ook een uitstekende keuze. Dit neemt minder plek in beslag. Ook de hoogte van de douchecabine 120x100 is goed om rekening mee te houden. Een hoogte van 200 cm is gebruikelijk, dit past in de meeste badkamers. Verder spelen de kleur en vorm een belangrijke rol voor het interieur in uw badkamer.

U vindt alle opties voor uw badkamer in onze webshop. Heeft u liever extra advies voordat u een douchecabine 120x100 cm gaat bestellen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. U bent natuurlijk ook van harte welkom in de showroom.