Douchecabine 110x90 cm 1 producten

Bent u er over uit dat een douchecabine 110x90 perfect is voor in uw badkamer? Een douchecabine is natuurlijk een belangrijk onderdeel in uw badkamer. De afmeting moet goed zijn, maar de kleur en vorm zijn ook belangrijke elementen om over na te denken. Tegeldepot heeft daarom verschillende varianten van de douchecabine 110x90 cm. Voor iedere badkamer een geschikte optie!

Lees meer Minder tonen
Wis filters

1 producten

per pagina
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

1 producten
Wis filters

1 producten

per pagina
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

1 producten

Voordelen en nadelen van een douchecabine 110x90 cm

De douchecabine 110x90 cm is geschikt voor midden- tot grote badkamers. De douchecabine 110x90 is een ruimere optie voor als u de douchecabine 90x90 net te klein vindt. De bewegingsruimte is wat ruimer aan de langere kant van de douchecabine, eventueel ruim genoeg voor een tweede persoon én er is voldoende plek voor doucheaccessoires. Het fijne van de rechthoekige douchecabine is dat de rechte lijnen er voor zorgen dat het overal langs de badkamermuur geplaatst kan worden.

Voordelen douchecabine 110x90 cm:

  • • Ruime douchecabine
  • • Rechte lijnen
  • • Luxe uitstraling

Nadeel:

  • • Genoeg ruimte nodig om de deur(en) te openen

Wilt u een douchecabine van 110x90 cm kopen? Bestel dan snel en eenvoudig online.

Waar u rekening mee moet houden bij het kopen van een douchecabine is of u de juiste afmeting kiest voor uw badkamer. Het beste is als u voldoende ruimte over houdt voor een looppad en ook voor een klap of draaideur, tenzij u voor een schuifdeur kiest. Een schuifdeur is ook een uitstekende keuze. Dit neemt minder plek in beslag met openen en sluiten. Ook de hoogte van de douchecabine is goed om rekening mee te houden. Een hoogte van 200 cm is gebruikelijk, dit past in de meeste badkamers. Verder spelen de kleur en vorm ook een belangrijke rol voor het interieur in uw badkamer.

U vindt alle opties voor uw badkamer in onze webshop. Heeft u liever extra advies voordat u een douchecabine 110x90 cm gaat bestellen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. U bent natuurlijk ook van harte welkom in de showroom.