Douchecabine 110x80 cm 9 producten

Bent u op zoek naar een douchecabine met de afmeting 110x80 cm? Dan bent u bij Tegeldepot op de juiste plek. De douchecabine 110x80 bestaat uit glazen platen, deuren, profiel en eventueel een geïntegreerde douchebak. Een douchecabine is natuurlijk een belangrijk onderdeel in uw badkamer, dus wilt u de perfecte douchecabine uitkiezen. Tegeldepot heeft daarom verschillende varianten van de douchecabine 110x80 cm.

Lees meer Minder tonen
Wis filters

9 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

9 producten
Wis filters

9 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

9 producten

Voordelen en nadelen van een douchecabine 110x80

De douchecabine 110x80 cm is geschikt voor midden- tot grote badkamers. De bewegingsruimte in de douchecabine is lekker ruim én er is voldoende plek voor doucheaccessoires. Het fijne van de rechthoekige douchecabine is dat de rechte lijnen er voor zorgen dat het overal langs de badkamermuur geplaatst kan worden. Houdt er wel rekening mee dat een klapdeur of draaideur meer ruimte in beslag neemt, bij het openen en sluiten van de douchecabine 110x80, dan een schuifdeur.

Voordelen douchecabine 110x80 cm:

  • • Ruime douchecabine
  • • Rechte lijnen
  • • Luxe uitstraling

Nadeel:

  • • Genoeg ruimte nodig om de deur(en) te openen

Wilt u een douchecabine van 110x80 cm kopen? Bestel dan snel en eenvoudig online.

Waar u rekening mee moet houden bij het kopen van een douchecabine is of u de juiste afmeting heeft uitgekozen voor uw badkamer. Het beste is als u voldoende ruimte over houdt voor een looppad en ook voor een klap of draaideur, als u hier voor heeft gekozen. Een schuifdeur is ook een uitstekende keuze. Dit neemt minder ruimte in beslag met openen en sluiten. Ook de hoogte van de douchecabine is goed om rekening mee te houden. Een hoogte van 200 cm is gebruikelijk, dit past in de meeste badkamers. Verder spelen natuurlijk de kleur en vorm een belangrijke rol voor het interieur in uw badkamer.

U vindt alle opties voor uw badkamer in onze webshop. Heeft u liever extra advies voordat u een douchecabine 110x80 cm gaat bestellen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. U bent natuurlijk ook van harte welkom in de showroom.