Douchecabine 100x80 cm 23 producten

Bent u op zoek naar een nieuwe douchecabine? Bij Tegeldepot kunt u terecht voor een ruim aanbod aan douchecabines in diverse afmetingen. Een douchecabine van 100x80 cm is een fijne douchecabine waar u in de breedte wat meer bewegingsruimte heeft. Mocht u op zoek zijn naar een ruime douchecabine voor een kleine badkamer, dan is dit een goede keuze.

Zoekt u een bijpassende douchebak of regendouche voor bij de douchecabine? Ook die vindt u bij Tegeldepot! 

Lees meer Minder tonen
Wis filters

23 producten

per pagina
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

23 producten
Wis filters

23 producten

per pagina
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

23 producten

Voordelen en nadelen van een douchecabine 100x80 cm

Heeft u een smalle of kleine badkamer waar u weinig ruimte heeft, maar toch het comfort van een douchecabine wilt? Dan is een douchecabine van 100x80 cm de perfecte oplossing. De breedte van de douchecabine zorgt er voor dat de douchecabine niet in de weg zit in de badkamer. Dit terwijl de lengte er voor zorgt dat u ook voldoende ruimte heeft om lekker vrij te kunnen bewegen onder de douche. Het fijne van een rechthoekige douchecabine is dat de rechte lijnen er voor zorgen dat het overal tegen de badkamermuur geplaatst kan worden. 

Voordelen douchecabine 100x80 cm:

  • •Voldoende bewegingsruimte
  • •Smal genoeg voor een kleine badkamer
  • •Rechte lijnen

Nadeel:

  • •Neemt veel ruimte in beslag in een kleine badkamer

Wilt u een gesloten of complete douchecabine van 100x80 cm kopen?

We hebben in onze webshop diverse douchecabines met een 100x80 cm afmeting. Douchecabines van verschillende merken, maar ook uitgevoerd in diverse kleur profielen, vormen en glasafwerking. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Wilt u een gesloten of een complete douchecabine 100x80 cm met douchebak en douchegarnituur etc. kopen? U vindt alle opties voor uw badkamer in onze webshop. Komt u er niet uit? We helpen en adviseren u graag in de showroom. Of neem contact op met onze klantenservice!