Douchebak Vijfhoek 9 producten

Een vijfhoekige douchebak is net als een kwartronde douchebak ruimtebesparend. Ideaal voor als u niet te veel ruimte wilt innemen voor een doucheruimte in de badkamer.

Daarnaast zorgen de vijf hoeken van de douchebak voor een speelse uitstraling in uw badkamer!

Lees meer Minder tonen
Wis filters

9 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

9 producten
Wis filters

9 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

9 producten

Afmetingen vijfhoekige douchebak

De vijfhoekige douchebakken zijn verkrijgbaar in de afmetingen 90 x 90 cm en 100 x 100 cm. Kijk in onze webshop welke de diverse opties vijfhoekige douchebakken zijn.

Vijfhoekige douchebakken kleuren

Douchebakken met een vijfhoekige vorm zijn voornamelijk verkrijgbaar in de kleur wit. Houdt onze webshop in de gaten voor nieuwe kleuren!

Vijfhoekige douchebakken materialen

De vijfhoekige douchebakken zijn voornamelijk vervaardigd uit acryl. Dit is een sterk materiaal en uitermate geschikt voor een douchebak. Het materiaal is stevig, maar licht tegelijkertijd. Verder is de oppervlakte niet glad, waardoor u niet bang hoeft te zijn om uit te glijden in uw doucheruimte! Een vijfhoekige douchebak van acryl is bovendien vrij van poriën. Hierdoor is het eenvoudig schoon te maken en houden!

Anti-slip vijfhoekige douchebak

De vijfhoekige douchebakken zijn voornamelijk van acryl gemaakt. Dit materiaal is van zichzelf niet zo glad als andere materialen, zoals natuursteen. Mocht u voor de zekerheid toch een anti slip coating willen aanbrengen dan is dit natuurlijk mogelijk.

Een lage of hoge vijfhoekige douchebak

Lage douchebak

Hoge en lage douchebakken hebben beiden hun voor- en nadelen. Zo is een lage douchebak een stijlvolle keuze, maar het is ook fijn vanwege de kleine (of geen) opstap die u hoeft te maken om uw douche te betreden.

Hoge douchebak

Een hoge douchebak is daarentegen ideaal om de sifon en afvoer kwijt te kunnen onder de douchebak. Het is niet nodig om plek te maken in de vloer voor de sifon en afvoer. Vaak is het mogelijk om het paneel van een hoge douchebak weg te halen, zodat u gemakkelijk bij de onderkant van de douchebak kunt.

Vijfhoekige douchebakken merken

Twee merken bieden vijfhoekige douchebakken in onze webshop. Dit zijn de merken Sanilux en Sealskin. Sealskin en Sanilux bieden beide goede kwaliteit en design voor uw badkamer. Bent u op zoek naar een ander merk? Dan kunt u bijvoorbeeld een kwartronde douchebak overwegen.

Vijfhoekige douchebak gecombineerd met douchecabine

Als u uw gewenste douchebak heeft gevonden dan willen we u graag adviseren om dit te combineren met een douchecabine van hetzelfde merk. Zo weet u zeker dat de douchebak en douchecabine goed op elkaar aansluiten. Op deze manier voorkomt u dat de badkamervloer nat wordt tijdens het douchen. Let wel op dat u voor de juiste afmeting kiest!

Voordelen van een vijfhoekige douchebak

Voordeel van een vijfhoekige douchebak is dat het ruimte in uw badkamer bespaard, maar u ook voldoende ruimte heeft als u onder de douche staat. Een vijfhoekige douchebak past perfect in de hoek van een badkamer en het neemt slechts de ruimte in die u werkelijk nodig heeft om fijn onder uw douche te kunnen staan.

Vijfhoekige douchebak kopen

Als u op zoek bent naar een douchebak waarbij u goed gebruik maakt van de ruimte in uw badkamer, dan is de vijfhoekige douchebak hier uitermate geschikt voor. De vijfhoekige douchebak beschikt over de oppervlakte waar u het meest gebruik van maakt in de doucheruimte! Heeft u nog vragen over een van onze vijfhoekige douchebakken? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of kom langs in de showroom.